Žičani mikrofoni

Odaberite
Sortiraj po
12 Rezultati za "Žičani mikrofoni"
Filter i vrsta
Žičani mikrofoni

U našem e-shopu ćete pronaći široku ponudu studijskih mikrofona s kvalitetnim komponentama i fleksibilnim mogućnostima podešavanja. Zahvaljujući principu funkcioniranja „plug and play“, ili na hrvatski „uključi i pjevaj“, sve je u tren oka spremno za vaš govor ili pjevanje. Kvalitetni mikrofoni naših tgovačkih marki Auna ili OneConcept  su prikladni i za profesionalnu upotrebu na području radija i televizije.

Donosimo vam mikrofone s dinamičnim i čistim zvukom, koje raspolažu širokim frekvencijskim rasponom. Osim toga, modeli s ugrađenom zaštitom protiv buke pouzdano reduciraju neugodne zvukove uzrokovane vjetrovitim vremenom. Pri terenskom radu će doći do izražaja robusni dizajn, otporan na udarce i prevrtanje. 

Mikrofonski stalci u našem e-shopu se, osim jednostavne manipulacije, odlikuju i niskom težinom i kvalitetnom obradom. Sklopivu ruku stalka možete podesiti prema vlastitim željama, dok gumeno podnožje štiti pod od oštećenja te pruža visoku stabilnost. U ponudi imamo i kondenzatorske mikrofone s podesivim nosačem i stalkom.

Tražite također bežični mikrofon prikladan za javne nastupe, poput konferencije, koncerta ili karaoke partyja? Za razliku od žičanih mikrofona, omogućuju svojim korisnicima slobodu kretanja, zahvaljujući, također, visokom dometu i dugoj izdržljivosti baterije. Odaberite u našem e-shopu svoj mikrofon već danas!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova