Košarica
Vaša košara je prazna

Vrtne ležaljke

Odaberite

Vrtne ležaljke

Kada je vrt napokon završen i uređen, cvijeće zaliveno i bilje zasađeno, vrijeme je da se prepustite relaksaciji u vrtu. Stavite vrtnu ležaljku na sunce i sunčajte se , kao na Mallorci.

Međutim, odabir vrtne ležaljke ne mora biti jednostavna stvar. Na napuhavanje, sklopive, sa suncobranom ili dvostruke, kraljevske .... ponuda je zaista široka. Stoga za vas imamo nekoliko savjeta, kako donijeti ispravnu odluku.

Jednostavno sklopive

Ako vrtne ležaljke planirate koristiti tek povremeno i ne želite ih imati konstantno izložene u vrtu, njihova sklopivost i kompaktnost važno je pitanje.

U našoj ćete ponudi pronaći vrlo jednostavne i brzinski sklopive male ležaljke, koje možete uskladištiti bilo gdje. One zahtijevaju malo prostora, tako da ih možete sakriti i ispod stepenica ili u garaži.

Među ležaljke, koje nisu sklopive, pripadaju npr. dvostruke ležaljke i velike ležaljke sa zavjesama. Međutim, samo jedan pogled na njihovu konstrukciju i jasno vam je da ih tijekom ljeta nećete morati skrivati pod nadstrešnicom, jer, većina ih je opremljena vlastitom nadstrešnicom od vodootpornog materijala, s okvirom otpornim na vremenske uvjete i presvlakom, koja odbijaju vlagu.

Također, u našoj ponudi ćete pronaći i vrtne ležaljke, koje su djelomično sklopive i među kojima ćete zasigurno pronaći nešto za sebe.

Nadstrešnica i bočne zavjese

Iako vrtne ležaljke nisu proizvodi od kojih očekujemo nešto novo, neki komadi iz naše ponude imaju nekoliko trikova u rukavu.

Sunčanje može biti i još ugodnije uz pravu vrtnu ležaljku. Neki modeli ležaljki proizvođača Blumfeldt imaju ugrađenu nadstrešnicu, zahvaljujući kojoj možete ugodno čitati, a istovremeno se opustiti i sunčati!

Još jedna značajka, koju uglavnom imaju dvostruke ležaljke, je mogućnost navlačenja bočnih zavjesa. Zahvaljujući tome se možete opustiti na svježem zraku ili se sunčati bez neugodnih pogleda susjeda.

I za kraj, nešto za ljubitelje njihanja i ljuljanja. Vrtne ljuljačke iz naše ponude se odlikuju laganom konstrukcijom i dizajnom prilagođenim eksterijeru. Jednostavno čišćenje i udobnost - savršena kombinacija!

Tražite nešto drugo?

Ležaljke nisu početak niti kraj naše ponude vrtnog namještaja. Kvalitetu marke Blumfeldt možete iskušati i vrtnim garniturama ili vrtnim ljuljačkama! Ili se sakrijte od znatiželjnih pogleda susjeda zahvaljujući tendi ili bočnoj ceradi.

Bez pravog ljetnog hita to nije to? Upotpunite vašu relaksaciju u vrtu pomoću radio uređaja iz naše ponude.