3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Kuhinja i posuđe

Kupite čaše i šalice povoljno online

Café Crema, espresso, cappuccino i latte macchiato vaša su strast? Napici od kave ne samo da su vrlo dobrog okusa, već su u pravim čašama i lijepi za gledanje. Osim aparata za kavu ili espresso, koje također možete nabaviti u Electronic Staru, u našoj web trgovini možete kupiti termos šalice i ostalo prigodno posuđe po povoljnoj cijeni.

Šalice za piće, čaše & Co. dostupni su u velikom izboru

Možete se natjecati s klasičnom porculanskom šalicom s prozirnim čašama iz naše trgovine. Naše čaše za latte macchiato dobar su izbor da pokažete pjenu vašeg lattea. Ako preferirate ručnu pripremu svježe i aromatične kave, u French Pressu pronaći ćete ono što tražite. Čaša vode neizostavni je dio svake dobre kave. Možete ga predstaviti u elegantnom dekanteru iz online trgovine Electronic Star.

Čaše, čaše i posude od punog borosilikatnog stakla

Visoki zahtjevi postavljaju se na materijale čaša, šalica i posuda. Borosilikatno staklo u potpunosti ispunjava ove zahtjeve. Ako imate vrući cappuccino ili latte macchiato, šalice su toliko guste da nećete opeći prste na vrući napitak. To je posljedica obrade dvostruke stijenke. Ovo posebno staklo također je sigurno za hranu. Jedinstveni doživljaj okusa ukusnog napitka od kave neće biti pokvaren.

Termo šalice duže održavaju tople napitke toplima, a prikladne su i za hlađenje hladnih napitaka. Kod bokala je važno da ga možete dobro uhvatiti. To je omogućeno centralno postavljenim silikonskim prstenom. Kako biste znatno uštedjeli pri kupnji u našoj trgovini, šalice i ostale artikle možete nabaviti u praktičnim setovima. Ovisno o verziji, u pakiranju su uključene odgovarajuće žlice za miješanje.

Savjeti za kupnju čaša, šalica, boca i francuskog tiska

Ako cijenite ručno pripremljenu kavu i želite uživati ​​u njezinoj punoj aromi, francuska preša je dobar izbor. Osigurava očuvanje prirodnih ulja i masti kave u toplom napitku. Također nudi pravo iskustvo kada zabavljate svoje goste. Bokali na dohvat ruke podsjećaju vas da redovito pijete. Možete dodati komadiće voća po izboru i uživati ​​u aromatiziranoj vodi. Dekanter s vodom na stolu neizostavan je, pogotovo u luksuznim restoranima. Sa šalicama i čašama od borosilikatnog stakla dobro ste opremljeni i za mobilnu upotrebu. Koristite ih, primjerice, u vrtu, na pikniku ili u kamp-prikolici.

Često postavljana pitanja o šalicama i čašama

Koje su karakteristike dobrih čaša za latte macchiato?

Ovdje je naglasak na dobroj kombinaciji izgleda i funkcionalnosti. U idealnom slučaju, sigurni su za hranu, s dvostrukim stijenkama i prozirni. Tako je vidljiv gradijent boja kave i mlijeka.

Koliko dijelova sadrži klasični set šalica?

Kako biste cijelu obitelj mogli opskrbiti ukusnim specijalitetima od kave, idealan je set od 4 komada. Pojedinačni ili partnerski setovi obično su duo. Što je više šalica, to je duže potrebno za pranje posuđa.

Koji je idealan kapacitet bokala?

Dostupne su i manje verzije od 1 litre. Zapremina vrčeva može biti od 1,5 do manje od 2 litre.
Vrh stranice