Vrtni kamini

Odaberite
Sortiraj po
26 Rezultati za "Vrtni kamini"
Filter i vrsta
Vrtni kamini

Kupite vrtni kamin jeftino i online - visokokvalitetni dizajnerski kamin za zahtjevan dizajn terase

Kako se polako približava noć, teško da postoji nešto bolje nego završiti dan opuštajući se uz vatru u vrtu. Kamin na terasi pouzdano grije svojim rasplamsanim plamenom i toplim svjetlom. U trvrtki Electronic Star možete kupiti vrtni kamin po super cijeni. Istaknite svoju vrtnu terasu i opremite je elegantnim vanjskim kaminom!

Kupite vrtni kamin te iskoristite njegove brojne funkcije

U našoj online trgovini možete nabaviti vrtni kamin za razna područja primjene. Klasični modeli imaju samo funkciju kamina i za grijanje koriste gorivo, za atmosferske potrebe. Dizajn modela renomiranih marki kao što su Blumfeldt i Klarstein izrazito je ekskluzivan. Vrtni kamin možete koristiti između ostalog za pripremu raznih delicija, umjesto da kupujete peć za pizzu ili plinski roštilj. Druge kontrukcije funkcioniraju kao grijalice, koje zrače toplinu. Ako želite osigurati ugodan svjetlosni prizor na svojoj terasi u večernjim satima, a ne želite koristiti obične svjetlosne izvore, jedan od luksuznih vrtnih kamina iz naše online trgovine bit će izvrstan izbor.

Vrtni kamin se rijetko isporučuje zasebno - atraktivan broj modela

Vrtni kamin dostupan je u različitim oblicima, od uskog i visokog, do širokog i kompaktnog. Neke verzije imaju poseban prostor za skladištenje goriva, na primjer cjepanica. Što se tiče materijala, razlikujemo vrtne kamine od nehrđajućeg čelika, čeličnog lima, lijevanog željeza i šamota. Druge razlike se tiču vrste grijanja. Osim kamina na drvo, možete birati i između plinskih kamina i grijalica na pelete. U našoj trgovini možete pronaći vrtne kamine u atraktivnoj paleti boja. Od crne i antracitne, do bijele i plemenite svjetlucave brončane i srebrne - kamin za terasu za svakoga.

Kupnja vrtnog kamina - kako pronaći onaj pravi

Prilikom odabira vrtnog kamina, koji će se savršeno uklopiti u vaše vanjsko okruženje, dobro je obratiti pozornost na oblik. Ako vaš vrtni kamin planirate smijestiti u nišu na terasi, preporučujemo da odaberete visok i vrlo tanak model. Kamin grije klasičnim načinom, dok vi uživate u pucketanja cjepanica. Inox modeli vrtnih kamina mogu se pronaći među modelima od nehrđajućeg čelika. Ako se vanjski kamin nalazi u vjetrovitom području, idealan je robusni kamin od lijevanog željeza. Naručite kvalitetni i moderni vrtni kamin prema vlastnitom izboru u online trgovini Electronic Star već danas!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Trebam li službenu dozvolu za korištenje vrtnog kamina?

Sve dok vrtni kamin koristite u skladu s njegovom namjenom i s odobrenim gorivom, kao što su drva, plin ili peleti, ne trebate službenu dozvolu za ovaj izvor topline.

Od kojeg materijala kupiti vrtni kamin?

Ako je kamin trajno postavljen na terasi, dolazi u kontakt s kišom i vlagom. U ovom slučaju, potrebno je usredotočiti se na materijale otporne na koroziju. Nehrđajući čelik pruža visoku razinu zaštite od korozije. Umjerenu otpornost na koroziju daje polirani čelik.

Kakva se drva mogu koristiti za loženje u vrtnom kaminu?

Važno je da je drvo prirodno. Ako je drvo lakirano, nauljeno ili na njemu još ima ostataka boje, ne smije se spaljivati. Razlog je taj što bi se tijekom izgaranja u okoliš mogle oslobađati otrovne pare.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova