3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Vrtne garniture


Vrtna garnitura i vrtni namještaj: Zavalite se i uživajte u životu

Ljeto, sunce, uživancija na svježem zraku! Želite li uživati sa stilom i udobno, odaberite nešto iz atraktivne ponude kvalitetnih vrtnih garnitura. Ako česte imate goste, želite biti savršen domaćin ili se jednostavno želite odmoriti nakon posla, u ovoj ćete kategoriji pronaći vrlo odlične mogućnosti. Prednost vrtne garniture je u tome što predstavlja jedan komplet i isporučuje se izravno u vaš dom po atraktivnoj cijeni paketa. Postavite svoju novu vrtnu garnituru na željeno mjesto i spremni ste za početak ljetne sezone.

Vrtna garnitura: Otkrijte različite dizajne

Kod nas ćete pronaći moderne vrtne garniture po svačijem ukusu, za sve veličine terasa ili balkona i za svaki budžet. Pronaći ćete tu kompletne setove, uključujući stol i stolice s udobnim presvlakama, što predstavlja značajnu dodanu vrijednost. Vrtne garniture sa sjenicom nude svestrano rješenje za udobnost i zaštitu od sunca i svjetlosti. Sofa od ratana za sjedenje može se prema potrebi razvući, tako da postaje udobna opcija za ležanje.

U ponudi su također i sklopive garniture za mali balkon. Kao dodatak garnituri, ovdje ćete pronaći klupe i ležaljke, koje će vam osigurati opuštanje u vanjskom prostoru. Za one koji vole jednostavnost i rustikalnost, set pivskih šatora je pristupačna opcija. Za obitelji s djecom, stol za piknik odličan je dodatak garnituri: oko njega će se smijestiti brojni mali posjetitelji na rođendanskim zabavama!

Kupite vrtnu garnituru i uživajte u ljetu na različite načine

Želite li modernu interpretaciju vrtne garniture? Ovdje ćete pronaći ekskluzivnu kvalitetu, s visokokvalitetnim izgledom ratana, koji vrijedi vidjeti. Ako želite da vaša vrtna garnitura bude otporna na vremenske uvjete, obratite pozornost na odgovarajuće upute u opisu proizvoda. Čelični okvir ove garniture je zaštićen lakiranjem i potpuno pocinčan, tako da hrđa nema šanse. Navlake od poliratana su vrlo čvrste i otporne na UV zračenje. Navlake su vodoodbojne i prema potrebi se mogu čistiti, tako da set može izgledati kao nov i nakon dužeg korištenja.

Neke od ovdje dostupnih vrtnih garnitura odlikuju se svojom fleksibilnošću i funkcionalnošću: stolice se mogu transformirati u skladišne prostore u nekoliko jednostavnih koraka, omogućujući tako njihovu fleksibilnu upotrebu, prema potrebi. Sofe su istinski umjetnici brze promjene, jer se mogu koristiti i preuređivati vrlo fleksibilno. Mnogi setovi mogu se naručiti u više boja, tako da slika proizvoda u pregledu pruža samo prvi dojam! Pogledajte sve mogućnosti vaše omiljene vrtne garniture i inspirirajte se različitim nijansama.

Savjet za kupnju: Koja vrtna garnitura je prikladna za moje potrebe?

Vrtna garnitura prije svega treba odgovarati vašem ukusu te biti usklađena i s ostatkom interijera, iako u vanjskom prostoru svakako možete postaviti i druge akcente inspirirane npr. Mediteranom. Osim dizajna i materijala otpornih na vremenske uvjete, treba točno izmjeriti za koje komade namještaja imate dovoljno prostora i koliko velika može biti nova vrtna garnitura. Kutna garnitura nudi obilje prostora te se u nju može udobno smjestiti nekoliko osoba. Provjerite je li visina sjedala udobna za vas i je li presvlaka udobna, što je u pravilu vrlo važno. S tim u vezi, dobra vijest je da su debele podstave ili jastuci sastavni dio vrtnih garnitura.

Odgovori na najvažnija pitanja o vrtnim garniturama

Koji vrtni namještaj će izdržati najduže?

Vrtni namještaj s metalnim okvirom i pocinčanom površinskom obradom izuzetno je izdržljiv i otporan na različite vremenske uvjete, što vrijedi i za pletene proizvode od poliratana. Ako je drvo pravilno impregnirano i redovito održavano, u vašoj vrtnoj garnituri možete uživati dugo vremena.

Koju vrtnu garnituru kupiti?

Ovdje ćete pronaći atraktivan i svestran izbor modernog vrtnog namještaja. Savjeti za kupnju pokazat će vam na što prije svega trebate obratiti pozornost.

Koja je razlika između poliratana i ratana?

Oba materijala su vizualno vrlo slična, ali se bitno razlikuju u pogledu otpornosti na vremenske uvjete. Dok je prirodni ratan vrlo osjetljiv na vlagu, sintetski poliratan je vrlo otporan na vremenske uvjete te time vrlo izdržljiv. U kombinaciji s metalnim okvirom s površinskom obradom, vrtna garnitura može ostati vani i tijekom zime.

Vrh stranice