Biljarski stolovi

Odaberite
Sortiraj po
10 Rezultati za "Biljarski stolovi"
Filter i vrsta
Biljarski stolovi

Kupite biljarski stol tvrtke Elektronic Star i optimalno provedite svoje slobodno vrijeme

Mekani filc, polirane kugle i elegantni štapovi: biljar je igra, koja stoljećima fascinira ljude svih uzrasta i igra se profesionalno u bezbrojnim klubovima i ligama. Ako želite trenirati u miru ili redovito igrati biljar s prijateljima, možete kupiti vlastiti biljarski stol. Biljarski stolovi dostupni su ne samo u klasičnim duljinama od 7 i 8 stopa. I sklopive verzije, stolovi 4-u-1 i mali stolovi nude optimalnu zabavu tijekom igranja - čak i ako kod kuće nemate dovoljno mjesta za zasebnu sobu za biljar.

Koje sve vrste biljara poznajemo?

U biljaru postoji najmanje sedam različitih varijanti igre, koje uključuju različite skupove pravila i individualne dogovore. Najčešće igrana varijanta je pool. Snooker i karambol biljar se također smatraju popularnim varijantama. Međutim, za posljednje dvije navedene varijante koriste se različiti stolovi, na primjer biljarski stol u snookeru je tradicionalno veći, a koševi manji. Biljarski stol za karambol nema koševa, igra se samo s tri lopte i štapom.

Kupnja biljarskog stola tvrtke Riley: kvaliteta i svestranost

Oni koji igraju biljar prvenstveno iz hobija, mogu igrati pool i snooker na istom stolu te ne trebaju dva različita stola. Model FS-6 proizvođača Riley je kompaktan i sklopivi biljarski stol za obje gore navedene varijante igre. Stol je dugačak 6 stopa (približno 183 cm) i može se sklopiti, radi uštede prostora, kada se ne koristi. Kako biste dodatno obogatili vašu hobi sobu, u sadržaj isporuke je uključena pikado meta te priključivi stol za stolni tenis.

Biljarski stol FSPW-6 tvrtke Riley je također sklopiv, ali unatoč tome, vrlo kvalitetan. U nekoliko jednostavnih koraka pretvara se u stabilni stol za pool i snooker. Biljarski stol ISD1055 duljine 6 stopa, također tvrtke Riley, nije sklopiv, ali se može pretvoriti u pisaći stol ili stol za blagovanje. Velika prednost ove varijante: biljarski stol kombinira stabilnost klasičnog modela s fleksibilnošću sklopivog stola.

Tvrtka Riley primjenjuje koncept multifunkcionalnosti i na biljarskom stolu 4 u 1. Ovdje možete igrati jedanaest igara na četiri različite podloge. Ove igre uključuju stolni nogomet, stolni tenis, kuglanje i, zahvaljujući električnom ventilatoru, također i akcijsku igru zračnog hokeja.

Stabilan i velik: čisti biljar na biljarskom stolu od 7 ili 8 stopa

Ako biljar igrate redovito i imate na raspolaganju dovoljno prostora, preporučujemo veliki, samostojeći biljarski stol. Proizvođač oneConcept nudi, primjerice, model Brighton s crvenim platnom. Unutarnji mehanizam za automatski povrat kugli olakšava njihovo vađenje, a furnir od trešnjinog drva daje stolu elegantan i kvalitetan izgled. Model je alternativno dostupan sa zelenim platnom i tamnim furnirom od drva oraha. Model Leeds predstavlja još veći stol. Stol od 8 stopa ima približno 132 x 244 cm.

Sklopivi ili ne? Veliki ili mali biljarski stol? Koji je model onaj pravi?

Koji je biljarski stol je najprikladniji za koju svrhu, ovisi uglavnom o dva čimbenika: ambicijama igrača i raspoloživom prostoru. Za djecu i povremenu igru preporučuje se sklopivi stol od 6 stopa. Prednost sklopivih verzija je što se mogu štedljivo skladištiti. Međutim, ako biljar igrate redovito i želite neprestano razvijati svoje vještine, trebali biste odabrati fiksni stol. Fiksni stol nudi ravnu, stabilnu igraću površinu i – zahvaljujući vlastitoj težini – visoku stabilnost. Alternativa je fiksni stol, koji se može koristiti kao blagovaonski ili radni stol. Međutim, budite oprezni. Ako se po stolu prolije piće, može oštetiti platno, a u najgorem slučaju i drvo biljarskog stola.

Svi biljarski stolovi iz ponude online trgovine Elektronic Star idealni su za hobi sobe i podrumske prostore - bilo da će biljarski stol ispuniti vaša popodneva s djecom, poslužiti kao natjecateljski prostor za goste na zabavi ili podržati trening novih igrača biljara. Za igrače, koji žele opremiti svoju prvu sobu za biljar, prikladni su najveći modeli Riley i oneConcept. Biljarski stolovi iz ponude su unaprijed sastavljeni i lako se sklapaju. Štapovi, kugle i pribor obično su uključeni u sadržaj paketa. Tako da ništa ne stoji na putu ka vašoj prvoj igri odmah nakon raspakiranja!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova