Šipke za dizanje utega

Kupnja dvoručne bučice - jednostavno jačanje

Bučice su centar treninga snage i osnova powerliftinga, odnosno powerliftinga. Iskoraci i iskoraci, mrtvo dizanje, hodanje farmera ili veslanje utegom - intenzivan trening snage jednostavno zahtijeva dvoručne bučice i odgovarajuće utege.

Naša trgovina nudi ne samo olimpijske utege, već i utege za mrtvo dizanje, manje dvoručne utege za praktičnu kućnu upotrebu, posebne šipke za posebne vježbe s utegom, a sve to uz modularnu pouzdanost sustava s utegom.

Dvoručne bučice i njihovo mjesto u powerliftingu - intenzivni trening snage za napredne i početnike

Za dvoručne bučice vrijede ista pravila kao i za druge slobodne utege: za razliku od treninga s opremom, ne postoji propisana putanja težine. Trening je tako naporniji, intenzivniji i, prije svega, u svakoj vježbi uključeno je puno više mišićnih skupina. Na klupi ili stojeći čučeći - dvoručni ne zahtijeva samo snagu, već i koordinaciju.

Vježbe s dvoručnim bučicama nisu bez razloga klasična i kraljevska disciplina treninga snage. Ove vježbe uključuju bench press, mrtvo dizanje, iskorake i iskorake, ali i vježbe funkcionalnog treninga kao što su jumping jacks s utegom. Trening s dvoručnom šipkom uvijek je izazov, bilo s teškim bučicama ili bez utega, jer ova šipka nema središnje težište, već dva težišta na krajevima šipke. Za olimpijski uteg s (standardiziranom) vlastitom težinom od 20 kg, to vrijedi i bez diskova s utegom.

Ovo je posebno važno za vježbe kao što su bench press, potisak, čučnjevi i mrtvo dizanje, jer ravnoteža težine koju tijelo mora izvesti osigurava izuzetno složenu upotrebu mišića. Pravilno izvođenje, koje je naravno preduvjet, uvijek jača koordinirajuće mišićne skupine, noge i core.

Modularni sustav za kompletnu obuku

Naša trgovina nudi širok izbor šipki za dizanje utega koje će individualno i ergonomski obogatiti svaki program treninga. Standardizirane veličine navoja (50 mm za olimpijske utege i manji navoji od 30 mm za dvoručne i jednoručne utege) čine osovine idealnima za odgovarajuće diskove s utegovima. Na svom vrhuncu, olimpijske bučice mogu lako nositi težinu od nekoliko stotina kilograma.

Naravno, nudimo i posebne oblike bučica ili setove bučica. Specijalizirani oblici omogućuju bolje držanje, na primjer, tijekom dizanja ili mrtvog dizanja. Naša trgovina nudi savršenu šipku za svaku moguću tjelovježbu. Nema kompromisa kada je u pitanju potrebna težina, oblik, završna obrada ili kvaliteta.

Iako je profesionalni trening s dvoručnim bučicama dugo bio domena teretana, naš asortiman olakšava vježbanje s dvoručnim bučicama i utezima kod kuće. Posebno manje, lakše šipke također su prikladne za početnike i djecu te pružaju profesionalne uvjete u kućnoj teretani.

Više snage i performansi - kupite dvoručni uteg i trenirajte profesionalno

Za učinkovit trening snage, dinamičko jačanje i atletsko mišićavo tijelo potrebna je odgovarajuća fitness oprema. Nijedan dio opreme nije sinonim za trening snage kao uteg. Broj vježbi koje se mogu izvoditi s dvoručnim bučicama omogućuje tako kompleksan trening, čak i bez klupe, da se cijelo tijelo može trenirati učinkovito i na različite načine.

Zahvaljujući našem izboru različitih dvoručnih bučica, i profesionalni fitness studiji i početnici koji traže savršenu opremu za svoj kućni trening pronaći će optimalnu bučicu za svoje potrebe.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova