Trake za trčanje

Odaberite
Sortiraj po
19 Rezultati za "Trake za trčanje"
Filter i vrsta

Trake za trčanje

Trake za trčanje

Pada snijeg? Kiša? Vani je maglovito ili vjetrovito? A uz to... teretana je zatvorena? Ništa od ovoga vas ne može spriječiti da ujutro obujete tenisice i dobro se uznojite - ako kod kuće imate pravu traku za trčanje!

Trčanje i hodanje najprirodniji su ljudski pokreti. Redovito hodanje i trčanje jačaju kardiovaskularni sustav, jačaju kosti i, posljednje, ali ne i najmanje bitno, poboljšavaju imunitet i pomažu kod mršavljenja. Jutarnje trčanje u šumi ili u parku je popraćeno nestvarnim terapijskim učincima, ali ponekad si to ne možemo priuštiti. Vrijeme, užurbanost i strah od ozljeda su razlozi zašto je dobro posegnuti za trakom za trčanjem. Nema više izgovora - ako ne možete trčati vani, vježbanje će vas čekati unutra.

Odabir trake za trčanje

U ovoj kategoriji ćete pronaći dvije glavne vrste traka za trčanje.

Na klasično vježbanje su najbolji izbor sportske trake za trčanje. One postižu brzinu do 12 km / h, s mogućnošću podešavanja nagiba. Na prvi pogled ih možete prepoznati po njihovim visokim ručkama. Osim računala za podešavanje brzine, nagiba, mjerenja prijeđene udaljenosti i sagorjelih kalorija, ove trake za trčanje mogu imati na raspolaganju i senzor za mjerenje pulsa. A kako vam vježbanje ne bi bilo dosadno, multimedijska stanica omogućuje gledanje serija, slušanje glazbe ili audio knjiga tijekom vježbanja.

Zanimljiva opcija je i programiranje težine i nagiba, zahvaljujući kojem možete prilagoditi trening vašim preferencijama. Preuzmite jednu od unaprijed programiranih puteva za trčanje i traka će automatski prilagoditi postavke, kako bi simulirala uvjete odabrane trase. Volite natjecanja? Trčite i natječite se s tisućama trkača iz cijelog svijeta, koji trče na istoj trasi kao i vi.

Ako želite ostati u formi i tijekom pripreme izvještaja, pisanja mailova ili programiranja, trebali biste posegnuti za jednostavnijom, tzv. workspace trakom za trčanje. Ove jednostavne, sklopive trake za trčanje se mogu umetnuti ispod stola, omogućujući vam rad u stajaćem položaju. Zahvaljujući nižoj maksimalnoj brzini, stabilnosti i posebnoj protu kliznoj površini, smanjen je rizik od ozljeda. Jednostavnija konstrukcija i manja težina olakšavaju pohranjivanje u slučaju nekorištenja. Nakon vježbanja je jednostavno sklopite i smjestite u ormar ili pored njega.

Nemate dovoljno prostora za traku za trčanje?

Nema baš svatko dovoljno mjesta za postavljanje trake za trčanje kod kuće. Međutim, to vas ne može spriječiti u vježbanju! Ako volite biciklizam, odlično rješenje su mini steperi, koji  predstavljaju "među kategoriju" između sobnih bicikala i traka za trčanje.

Druga opcija su vibracijske platforme, koje uz pomoć vibracija pomažu u jačanju mišića i sagorijevanju masnoća. Samo nekoliko minuta vježbanja na vibracijskoj ploči, može se usporediti s desecima minuta vježbanja na fitness spravi za vježbanje.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova