3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Ugradbeni hladnjaci za vino

Ugradbene vinoteke

Kako biste vam se svidjelo da kupite cijelu bocu vina, a na putu kući izgubite polovicu sadržaja boce? To je upravo ono što činite, ako nakon kupnje vino ne skladištite pravilno. Nepravilno skladištenje, kao i skladištenje na pogrešnoj temperaturi će spriječiti vino da razvije svoj puni potencijal.

Srećom, pravilno skladištenje više nije znanost. Ugradbene vinoteke vina omogućuju jednostavno skladištenje boca na čistom mjestu, na odgovarajućoj temperaturi i razini vlage. Uz vinoteke Klarstein svatko može skladištiti i arhivirati dobra vina - od potpunog laika do majstora sommeliera.

U stupanj točna temperatura

U ugradbenim vinotekama Klarstein imate mogućnost podešavanja dvije različite temperature, koje će hladnjak održavati u dvije odvojene zone. To omogućuje istovremeno skladištenje toplijeg crnog, hladnijeg bijelog ili ledenog pjenušavog vina na savršenim temperaturama. Osim što će vaše vino uvijek biti spremno za posluživanje i degustaciju uz najsavršeniji okus, čuvanje na konstantnoj temperaturi ima još jednu prednost - usporava prirodno sazrijevanje i produžuje rok trajanja vina.

Temperatura čaše je također bitna. Pravilno ohlađene čaše će vam pomoći u održavanju najbolje temperature vina – što će jamčiti oslobađanje najboljih aroma. Istovremeno, pravilno ohlađenje čaše usporavaju zagrijavanje vina i osiguravaju vam više vremena za užitak u mijenjajućoj aromi. U vinotekama Klarstein možete čaše pohraniti zajedno s vinom, kako biste bili spremni za degustaciju u bilo kojem trenutku.

Dragulj u vašoj kuhinji

Ugradbeni hladnjaci za vino idealno su mjesto za prezentaciju svoje kolekcije vina. Bilo kod kuće, gdje je hladnjak integriran u kuhinjski element ili u restoranu, odnosno baru, gdje je hladnjak dio pulta ili je ugrađen izravno u zid - zahvaljujući svom dizajnu i LED pozadinskom osvjetljenju uvijek će privući pozornost na sebe. Predstavite svoju kolekciju vina sa stilom!

Pazite na potrošnju

Ugradbena vinoteka, isto kao i hladnjak ili zamrzivač, mora raditi neprestano. Stoga je energetska učinkovitost zasigurno važan parametar. Među ugradbenim vinotekama Klarstein ćete pronaći vinoteke energetske klase A, zahvaljujući čemu možete biti sigurni da je utrošena energija učinkovito iskorištena.

Poput klasičnog hladnjaka, i vinoteka, naravno, proizvodi određenu razinu buke. Dizajneri tvrtke Klarstein posvećuju posebnu pozornost razini buke – stoga se većina naših vinoteka može pohvaliti izuzetno tihim radom od svega od 30-40 dB, što je otprilike granica između šaputanja i razgovora dvoje ljudi.

A što s vašim ostalim blagom?

Kao i kod vina, tako i u slučaju cigareta pravilno skladištenje određuje razliku između dobrog i najboljeg doživljaja. Humidori tvrtke Klarstein pobrinut će se da vaše "kubanke" održe svoju idealnu vlagu, zahvaljujući kojoj će se sačuvati njihov puni okus i tekstura.

Vino je već pohranjeno, ali što s ostalim alkoholom? Minibar će vam osigurati uvijek hladna alkoholna pića - i kockice leda uvijek pri ruci.

Vrh stranice