Vibracijske ploče

Vibromasažni strojevi

Svi dobro znamo da bi vježbanje trebalo biti svakodnevni dio naše rutine. Međutim, ponekad je teško pronaći dovoljno vremena za vježbanje. Bilo bi idealno kada biste mogli redovni i dugotrajni trening ugurati u svega nekoliko minuta.

Što biste rekli, kada bismo vam otkrili da je ovakvo "putovanje vremenom" moguće? Koristi se u obuci astronauta – riječ je o vibracijskoj platformi. Zahvaljujući vibracijama se vaši mišići stežu jako mnogo puta u minuti, umnožavajući učinak vježbanja.

Spojite klasični trening i moderna istraživanja

Vježbanje na vibracijskoj platformi je uistinu jednostavno. Izvodite vježbe iz svoje uobičajene rutine, kao što su sklekovi, čučnjevi i sl., na vibracijskoj platformi kao temelj za vježbanje ruku ili nogu. Vježbanje će biti puno iscrpljivije, ali i učinkovitije. To će vam pomoći da ojačate vaše unutarnje mišiće, ali će također podržati jačanje i zadebljanje vaših kostiju.

Osim toga, vježbanje na vibracijskoj platformi vam može pomoći kod bolova u donjem dijelu leđa, poboljšanju držanja i ravnoteži.

Sa pravim strojem možete trenirati cijelo tijelo

Na svakoj vibracijskoj platformi možete izvoditi vježbe za cijelo tijelo. Osim toga, neki od naših modela imaju i elastične pojaseve za još svestranije vježbanje čak i potpuno novih skupina mišića, uključujući mišiće ramena i leđa.

Kvalitetne vibracije u svim smjerovima

Prilikom odabira vibracijskog stroja, važno je provjeriti kakve vibracije generira. Visoka amplituda može naštetiti kralježnici, a previše monotono kretanje u jednoj osi može uzrokovati nepotrebno naprezanje vaših zglobova.

Stoga posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti motora i ispravnom podešavanju vibracijskog čipa pri izradi naših vibracijskih platformi. Također u našoj ponudi imamo platforme, koje vibriraju na sve tri osi (gore-dolje, naprijed-nazad, desno-lijevo), tako da je kretanje što ravnomjernije i što učinkovitije.

Niste u mogućnosti trenirati na vibrirajućoj platformi?

Ako imate problema sa zglobovima ili vam liječnik ne preporučuje vježbanje na vibracijskoj platformi iz drugih razloga, preporučujemo vam, npr. vježbanje s ekspanderom ili na steperu. Ako želite iskoristiti snagu vibracija u svoju korist, možete isprobati i trening na kućnom fitnes trampolinu.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova