Humidori

Odaberite
Sortiraj po
14 Rezultati za "Humidori"
Filter i vrsta
Humidori

Kvalitetni humidori za ljubitelje cigara

Humidori su uvijek dobra kupovina za ljubitelje kvalitetnih cigara. To omogućuje skladištenje visokokvalitetnih i ukusnih proizvoda za dimljenje na optimalnoj temperaturi i vlažnosti. Važno je da odaberete humidore koji odgovaraju vašim potrebama i zahtjevima. Pokazat ćemo vam koje su vam opcije dostupne.

Humidor u raznim izvedbama

U našem asortimanu pronaći ćete humidore različitih veličina i dizajna. Zajedničko obilježje svih ormara je jednostavna i jasno vidljiva kontrola temperature i vlažnosti zahvaljujući jasno vidljivom higrometru. Zahvaljujući različitim policama i veličinama, male i velike kolekcije cigara mogu se pohraniti na siguran način i u najboljem okruženju. U ponudi imamo i humidor u kombinaciji s vinskim hladnjakom. Jer i cigare i vina treba čuvati na optimalnim temperaturama. Na taj način možete pokriti oba elementa sa samo jednom jedinicom i tako optimizirati potrebe za prostorom i potrošnju energije. Odgovarajući humidor nudi i ugrađenu rasvjetu, tako da možete pregledavati svoju kolekciju bez otvaranja vrata. To vam može olakšati odabir prave cigare u samoj kutiji.

Područje upotrebe humidora

Osim za profesionalnu upotrebu u specijaliziranim trgovinama, humidori se sve više koriste iu privatnim okruženjima. Jer svi zainteresirani za cigare ne žele ih uvijek kupovati u malim količinama u specijaliziranoj trgovini, već ih rado čuvaju kod kuće. No, budući da cigare vrlo brzo gube svoju aromu neprikladnim skladištenjem, potrebno ih je zaštititi. U humidoru se cigare drže na optimalnoj temperaturi i vlažnosti kako bi se razvila i očuvala njihova puna aroma. Dakle, ako želite svoju omiljenu sortu imati kod kuće u većim količinama, trebali biste razmisliti o kupnji humidora.

Kupnja ovih humidora ima smisla

Volite li popiti bocu ili dvije vina i pritom uživati ​​u dobroj cigari, odaberite humidore koji imaju i vlastiti hladnjak za vino. Na taj način ubijate dvije muve jednim udarcem i možete koristiti optimalne temperature. Međutim, ako uglavnom pušite cigare i želite osigurati visoku kvalitetu u malom prostoru, trebali biste kupiti čiste humidore. Osiguravaju optimalnu regulaciju temperature i kontroliranu vlažnost u cijelom interijeru.

Pitanja

Zašto humidori uvijek dolaze s ladicama od cedra?

Cedar se tradicionalno koristi u humidorima. Dobro upija vlagu i tako osigurava njenu ravnomjernu raspodjelu. Osim toga, aroma drva navodno odbija duhanske crve i pozitivno utječe na okus cigara.

Ima li smisla kombinacija humidora i hladnjaka za vino?

Ovlaživači zraka u kombinaciji s vinskim hladnjacima sve su popularniji. Tome je, među ostalim, pridonijela i činjenica da, kako za cigare tako i za vina, dobro i profesionalno skladištenje značajno pridonosi aromi. Volite li piti vino i pušiti cigare, takva kombinacija ima itekako smisla.

Mogu li dugo čuvati cigare u humidoru?

Općenito, cigare možete čuvati u humidoru do pet godina dok ne izgube svoju aromu.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova