3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Koševi za smeće

Kupite kante za smeće jeftino online

Tražite li kuhinjsku kantu za smeće koja bi poboljšala vaše ekološko razvrstavanje otpada? Izbor modela je ogroman - teško ih je pratiti. Rado ćemo vam pomoći pronaći odgovarajući primjerak. Mnogo je uzoraka dostupnih u našoj online trgovini. Sljedeći pregled pružit će vam mali vodič za kupovinu.

Kanta 2-sklop, 3-sklop ili jednostavan model? - Pregled verzija

Kada kupujete kantu za smeće, prije svega se usredotočite na vrstu otpada. Jer: Kanta za otpatke dostupna je s 3 pretinca, 2 pretinca ili s jednim pretincem. Uz košaru za pedale u širokom formatu s košaricama koje se pojedinačno skidaju, možete odabrati i praktičnu košaru sa senzorom. Ostali odvodni sustavi, s druge strane, mogu se otvoriti dijagonalno prema naprijed. U nekim je verzijama vrsta kante označena pedalom u boji. Drugi imaju simbol u boji ili su jednostavnog izgleda sa sjajnim kontrastnim elementima. Također možete pronaći modele s ručkom na tijelu i modele različitih kapaciteta.

Svestrana upotreba - kante za smeće za kuhinju, ured, dom i vrt

Naši spremnici - dostupni u 2-komornim, 3-komornim ili jednostrukim verzijama - opremljeni su izvrsnim brtvenim poklopcem ili sustavom zatvaranja. Time se sprječava izlazak neugodnih mirisa, a kanta se može postaviti i izvan kuhinje. Obični modeli dobro izgledaju u uredu. Kompostiranje ostataka hrane se ne preporučuje zbog moguće zaraze štakorima. Stoga je kanta za smeće s trostrukim sustavom idealna za zelenu idilu. Osim toga, modeli koje možete naručiti u našoj trgovini imaju robusnu navlaku koja je zaštićena od korozije. Otporne su na ogrebotine i dobro podnose zahtjevne uvjete.

Vodič za kupce kroz kante za otpad – kako pravilno i stručno zbrinuti otpad

Hoće li biti visoka ili vodoravna ovisi prvenstveno o raspoloživom prostoru. Kanta za otpatke sa senzorom izgleda prestižno u poslovnom uredu. Ako više volite mirno okruženje, možete odabrati kantu s poklopcem koji se tiho zatvara. Na taj način se partner ili dijete u susjednoj spavaćoj sobi neće probuditi zbog odvajanja otpada.

Osobito se plastična ambalaža često nakuplja u velikim količinama. Kanta obujma do 72 litre stoga je prikladna za obitelj. Odaberite srednje veličine s volumenom od 45 do 54 litre. Modeli s neklizajućim papučicama spriječit će da nešto sklizne neposredno prije nego što to bacite. Osim toga, takvim primjerkom možete upravljati punim rukama. Naručite željeni otisak u našoj online trgovini!

Često postavljana pitanja o košarama

Kojom je kantom lako rukovati?

Često imate pune ruke posla oko odlaganja otpada. Osim spremnika s pedalom, dostupni su i modeli s funkcijom potiskivanja. Na primjer, mogu se otvarati i zatvarati koljenom.

Što ima više smisla: 2- ili 3-smjerne kante za sortiranje?

U slučaju plastičnih i bioloških ispuna, obično su dovoljne dvije posude. Želite li se i vi riješiti zaostalog otpada, na raspolaganju vam je posuda Trio.

Koji je materijal najbolji za kuhinjsku kantu za otpatke?

Kuhinja je često vlažna okolina. Materijali zaštićeni od korozije, poput nehrđajućeg čelika, ovdje su izvrsno rješenje za spremnike za otpad.
Vrh stranice