Cvjetnjaci

Odaberite
Sortiraj po
30 Rezultati za "Cvjetnjaci"
Filter i vrsta

Cvjetnjaci

Da, biljke u vrtu možete pustiti da slobodno rastu i posaditi ih izravno u tlo. I u velikoj većini slučajeva, od drveća do biljka trajnica i kamenjara, to je najbolje rješenje. Ali čak i u vrtu cvjetnjaci mogu pronaći svoje mjesto. S jedne strane, riječ je o funkcionalnoj dekoraciji, koji upotpunjuje čisto zelenilo i šarenilo vrta, a s druge strane ... vrlo su praktični!

Vrt za privremene biljke

Ne moraju sve biljke u vrtu imati fiksno mjesto u tlu! Osjetljivije biljke možete zasaditi u cvjetnjake Blumfeldt i tijekom hladnih mjeseci ih jednostavno premjestite u zatvoreni prostor ili u zimski vrt. U proljeće, dolaskom toplijih dana ponovno izvucite cvjetnjake čije će procvjetale biljke biti spremne promijeniti vaš vrt u egzotični raj, u kojemu možete uživati tijekom cijelog ljeta.

Uzgajajte vlastitu hranu u povišenim žardinjerama

Kakav bi to bio vrt, od kojega ne biste imali koristi. Svježe bilje, rajčice pa čak i bundeve su biljke koje se lako uzgajaju i kojima je dovoljno tek malo prostora u vašem vrtu za bogatu berbu. Jedna ili dvije povišene žardinjere i tek nekoliko cvjetnjaka će vam osigurati ukusne domaće plodove uz minimalni napor, a pri tome se ne morate odreći svog ukrasnog vrta. Naše moderne povišene žardinjere će se svojim dizajnom uklopiti u svaki vrt.

Osim toga, u našoj ćete ponudi pronaći i viseće cvjetnjake s nosećom konstrukcijom, koje su idealne za uzgoj biljaka penjačica ili puzavica.

Cvjetnjaci za eksterijer i interijer

Jeste li u našoj ponudi pronašli cvjetnjak, koji bi se uklopio u vaš vrt ili interijer? Prije konačnog odabira provjerite je li prikladan za okolinu, u koju ga želite smjestiti. Naši cvjetnjaci za eksterijer su uglavnom otporne na mraz, tako da u njima možete imati i trajnice, koje će u vrtu ostati tijekom cijele godine.

Imate li sve potrebno za vrt prepun procvjetalog cvijeća?

Za bujno cvijeće u cvjetnjacima i vrt prepun povrća, odgovarajući cvjetnjaci i povišene žardinjere su samo početak puta. Riješite se nepotrebnih briga pomoću naših sustava za automatsko navodnjavanje i navodnjavanje na solarni pogon. Zaštitite svoje biljke i uzgajajte sadnice na siguran način, započnite sa sadnjom mnogo ranije zahvaljujući kutijama za uzgoj, koje održavaju toplinu biljkama, od salate do malih stabala.

Iako u vrtu uvijek ima posla, važno je priuštiti si i malo predaha i zabave. Oduševite svoju djecu vrtnim trampolinom, koji će moći poslužiti i vama za sjajni kardio trening.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova