Košarica
Vaša košara je prazna
Vrt
Odaberite
  • Stranica 1 / 10
  • Stranica 1 / 10

Vrt

Stvorite rajski vrt u vašem domu

Za lijepog vremena nema ništa bolje od svježeg zraka u vrtu, na terasi ili balkonu. Za one, koji vole provoditi vrijeme na otvorenom, u našoj širokoj ponudi će pronaći inspiraciju za organizaciju vlastitog zelenog kutka. Za vašu savršenu oazu mira nudimo u Electronic-staru bogati izbor roštilja, vrtnog namještaja i opreme ili pak razne vrste dekoracija za vrt i još mnogo više.

Praktična oprema za vrt
Održavanje vrta ponekad može biti pravi izazov, ali praktična vrtna tehniku uštedjet će vaše dragocjeno vrijeme, koje možete iskoristiti za relaksaciju. Robotska kosilica će se pobrinuti za savršen izgled vašeg travnjaka, dok će automatski sustav navodnjavanja pružiti potrebnu svježinu. Ovi efektni i inteligentni mali pomoćnici rade potpuno samostalno, vi ne morate pomaknuti niti mali prst. U ponudi su i kolica za vrt, raznih veličina i boja, koja će vam definitivno olakšati kretanje i rad na otvorenom.

Nekonačno mnogo ideja za odličan rezultat
Relaksacija u zelenoj oazi je nešto neprocjenjivo. Vodite stoga računa o odabiru kvalitetnog vrtnog namještaja. Kod nas ćete pronaći udobne ležaljke i vrtne stolice. Mreže za ljuljanje, ležaljke i njihaljke pozivaju vas na poslijepodnevni san uz žuborenje vode iz ribnjaka. Ledeno osvježenje osigurat će vrtni stol Blumfeldt Beerboy s integriranim hladnjakom za vaše napitke.
Na sve smo mislili, pa tako i na dekorativno i praktično vrtno osvjetljenje za stvaranje prave party atmosfere u vašem vrtu. Vanjske solarne lampe su vrlo štedljive i ekološki prihvatljive.
Osmislite dizajn vašeg vrta shodno vašim zamislima, za savršenu idilu. U našoj sekciji vrtnih dekoracija će svatko pronaći nešto za sebe. Prava atmosfera talijanskog naselja uz rustikalne cvjetnjake ili vrtne fontane. Čak i mali dodaci poput zidnog sata mogu pružiti eksterijeru ugodnu kućnu atmosferu. Savršeni vizualni efekt postići ćete uz dekoracije načinjene iz istih ili sličnih materijela, kako bi eksterijer izgledao kao jedna cjelina. Veliki hit ove sezone su dekoracije od kamena, drva i matela.

Zabava za male i velike
Neki ljudi obožavaju relaksaciju u visećoj mreži, ali postoje i oni, koji će radije odabrati aktivni odmor. Za još više zabave i oduševljene mališane, nudimo široki izbor raznobojnih trampolina. Dok su djeca zauzeta zabavom i skakanjem u trampolinu, vi ih možete pratiti iz jacuzzija na napuhavanje. Ukoliko volite roštiljanje i druženje s prijateljima, u ponudi imamo široku ponudu roštilja i popratne opreme.
Za ugodne trenutke u vrtu, neovisno o vremenu pobrinut će se party šator ili vrtni paviljon. Jednostavan za održavanje i lako prenosiv, uz vodootpornu strukturu, vaš vrt pretvorit će u drugi dom, kjojeg nećete htjeti napustiti.


×
×
×
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova