3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Sprava za vježbanje trbušnih mišića za zdrav i učinkovit trening trbušnih mišića

Svaki sportaš i nesportaš sanja o ravnom, zategnutom trbuhu. Sa spravom za trbušnjake iz naše online trgovine ovaj san može postati stvarnost. Konačno ćete započeti učinkovito vježbati trbušne mišiće u udobnosti vlastitog doma.

Naša online trgovina nudi sprave za trbušnjake za profesionalne potrebe, ali prikladne su i za svaku kućnu teretanu. Kombinacija profesionalne kvalitete i fleksibilnosti opreme za čvrstu jezgru tijela čini našu ponudu iznimnom.

Sa spravom za trbušnjake do upečatljivih trbušnih mišića - i još mnogo više

Trbušni mišići su, zahvaljujući svojoj prirodnoj fragmentiranosti, mišići koji su lako vidljivi, pogotovo uz visoku razinu treninga. Preduvjet za trbušne mišiće (šest ili čak osam jasno definiranih mišića) je redoviti trening i nizak postotak tjelesne masti. Izvođenje trbušnjaka rezultirat će dobro izraženom muskulaturom i jasno izbočenim mišićima. To nije važno samo sa gledišta estetike. Trbušni mišići i tjelesna jezgra su ključni za stabilizaciju našeg tijela i pravilno držanje tijela.

Vrlo je važno trbušnjake izvoditi čisto i pravilno. Nepravilno izvođenje vježbi, kako kod početnika, tako i kod naprednih sportaša, ne samo da rezultira manje učinkovitim treningom, već predstavlja i opasnost od ozljeda. Kontrakcija donjih trbušnih mišića također opterećuje donji dio kralježnice, što može potaknuti, primjerice, iskakanje diska.

Uz pomoć sprave za trbušnjake ovaj rizik od ozljeda je smanjen, a istovremeno se može povećati intenzitet vježbanja. Intenzitet vježbanja je važan za učinkovitu izgradnju mišićne mase, ali i za potporu krvotoka, a time i za smanjenje količine tjelesne masti - oboje je važno za atraktivne trbušne mišiće.

Kupnja sprave za trbušnjake - jača jezgra tijela i definirani mišići

U našoj online trgovini možete pronaći sprave za trbušnjake za početnike, ali i profesionalnu opremu za fitness centre. Trening trbušnih mišića na spravi za trbušnjake je, zahvaljujući potpornim jastucima, vrlo jednostavan, a mišići se treniraju na zdrav i učinkovit način, bez naprezanja donjeg dijela leđa. To je posebno važno za početnike, koji još nisu naučili pravilnu tehniku.

Napredni korisnici mogu koristiti spravu za trbušnjake i klupu istovremeno. Mogu se koristiti i za vježbanje leđa, bočnih trbušnih mišića ili (zahvaljujući ekspanderima) ruku. To omogućuje fleksibilno korištenje kućne sprave za trbušnjake, koja tako postaje zaista idealna kombinacija treninga kod kuće. Za gornji spektra performansi, prikladne su kombinirane sprave za trbušnjake i leđa. Zahvaljujući širokoj bazi i fleksibilnim potporama, ne samo da omogućuju mnoge varijante vježbi, već i trening s dodatnim opterećenjem. Zahtijevaju više prostora, ali su pravi izbor za teretane.

Bilo da se tijekom treninga fokusirate na gornji dio trbušnih mišića, bočne trbušne mišiće ili donji dio trbuha - kvalitetna oprema iz naše online trgovine pomoći će vam kod pravilnog izvođenja vježbi.

Trening trbušnih mišića za početnike i napredne korisnike

Sprava za trbušnjake doista je učinkovito čudo. Proširenjem poluge i kuta povećava se intenzitet i mogu se trenirati područja, koja je teško ciljati bez opreme, kao što su donji i bočni trbušnjaci. Osim toga, sprava za trbušnjake početnicima olakšava izvođenje vježbi, a samim time osigurava i učinkovitiji trening.

Vrh stranice