Električni lonci

Odaberite
Sortiraj po
29 Rezultati za "Električni lonci"
Filter i vrsta
Električni lonci

Električni lonci

Tražite li novi kvalitetni električni lonac, koji će savršeno odgovarati vašim zahtjevima te uštedjeti vrijeme i energiju? Naši električni lonci Klastein su sjajni pomoćnici za kućanstvo. Odaberite elegantan parni lonac ili lonac za zakuhavanje.

Automat za zakuhavanje je izvrstan uređaj za svaku kuhinju, za pripremu domaćih džemova, juha i slično. Timer vam omogućuje precizno podešavanje vremena za pripremu vama odabrane hrane. Lonac za zakuhavanje se također može koristiti i kao točionik za kuhano vino, kavu ili čaj.

Ako želite svoje goste obradovati elegantnim cateringom, zasigurno će vam dobro doći naši originalni i visokokvalitetni uređaji, poput aparata za točenje ili aparata za kavu. O njihovom jedinstvenom dizajnu brine naš brand Klarstein, koji donosi visokokvalitetne uređaje neponovljive obrade.

U našoj ponudi ćete pronaći i odlična kuhala za rižu. Naši električni lonci od nehrđajućeg čelika su profesionalni pomoćnici za pripremu ukusne riže, koji predstavljaju kombinaciju efektivnosti i prekrasnog dizajna. Kada je riža spremna, uređaj se automatski prebacuje u režim održavanja temperature. Olakšajte kuhanje zahvaljujući našim višenamjenskim električnim loncima.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova