3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Karaoke sustavi i oprema

Let's sing a Song – karaoke playeri i uređaji firme Electronic-Star

Karaoke je omiljenom aktivnošću tijekom slobodnog vremena u cijelom svijetu, ne samo u zemlji odakle potječe – u Japanu. Već od samih početaka u sedamdesetim godinama 20-og stoljeća, karaoke pjevanje se proširilo u cijeli svijet, pa tako i u Europu.

Kasnije se zahvaljujući igrama poput „SingStar" ili „We Sing", koje su dostupne na različitim igračim konzolama, poput na primjer Playstationa, azijski „nacionalni sport“ udomaćio i u njemačkim dnevnim boravcima. Podrijetlo i princip: Pojam karaoke sa sastoji od japanske riječi „kara“, što znači „prazan“ i kratice „oke“ što znači „orkestar“. Glazba poznatih klasika se reproducira s karaoke CD nosača podataka, na karaoke playerima, kao klasični CD player bez popratnog pjevanja, dakle, kao instrumentalna verzija. Na priključenom monitoru je u većini slučajeva prikazan tekst pjevanja, koji amater pjeva uz reproduciranu glazbu. Naravno, u slučaju potrebe se uz karaoke uređaj isporučuje i mikrofon.

Radi boljeg snalaženja je tekst, koji se u danom trenutku treba pjevati, u pravilu istaknut nekom drugom bojom ili animacijom, poput npr. loptice koja skače. Sada ste vi na redu! Pjevajte do mile volje i uživajte u vlastitoj interpretaciji vaših omiljenih hitova. Mnogi karaoke playeri i uređaji su, u skladu sa digitalnom erom, opremljeni i USB sučeljem, čime omogućuju reprodukciju MP3 datoteka s USB stickova, MP3 playera i tome sličnih klasičnih nosača podataka. Od visokokvalitetnih kompletnih karaoke sustava, koje uključuju zvučnike, playere, pojačala i mikrofone, pa sve do samostalnih karaoke playera ili pojačala – u našoj trgovini ćete pronaći upavo ono što tražite, sukladno vašim potrebama. Pregledajte još jednom – kupnja karaoke uređaja i playera – u E-staru!

Vrh stranice