3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Udobne i vizualno privlačne: presvlake za vrtne stolice uljepšat će svaki namještaj za sjedenje

Bilo u vrtu, na terasi ili na balkonu: navlaka za vrtnu stolicu osigurat će da vaša garnitura za sjedenje bude udobna i praktična. Jastuci su dostupni u različitim veličinama, završnim obradama, materijalima i dizajnima. Pružaju puno više od same udobnosti sjedenja. Kvalitetne presvlake za vrtne stolice također su vizualno atraktivne. U našoj online trgovini možete kupiti odgovarajuću presvlaku za vrtne stolice za gotovo svaki komad namještaja za sjedenje.

Navlake za vrtne stolice za sve namjene

Stolice s visokim naslonom trebaju jastuke s dugim naslonom. Udobne fotelje se isporučuju s jednim jastukom. Dimenzije svakog jastuka moraju biti što preciznije prilagođene garnituri za sjedenje. Ako je jastuk prevelik, neće čvrsto držati na stolici. Premali jastuci ne samo da ne izgledaju prikladno, već ih je i teže pričvrstiti.

Za pričvršćivanje pojedinih jastuka na stolice koriste se gumene trake ili užad. Drugi jastuci, pak, imaju umetak, koji se prilagođava naslonu stolice. Ova varijanta se posebno lako oblači i skida.

Debljina presvlake i njezina dimenzijska stabilnost određuju udobnost sjedenja. Tkanine visoke kvalitete smatraju se izdržljivima i dugovječnima. Presvlake trebaju biti otporne na habanje, lake za održavanje i otporne na UV zračenje. Poliester ispunjava ove zahtjeve. Posebno udobni jastuci za stolice s visokim naslonom imaju dodatni jastuk za glavu, koji možete ukloniti kada nije u upotrebi.

Jastuci za vrtne klupe upotpunjuju ponudu. Bilo klasični ili moderni: zahvaljujući velikom izboru boja i uzoraka, jastuci za fotelje, stolice i klupe mogu se skladno prilagoditi svakom okruženju.

Podloge, presvlake i jastuci za vrtne stolice - dimenzije su presudne za pravi odabir

Pri odabiru najviše pozornosti treba obratiti na dimenzije podloge. Ako ne odgovara, ne može u potpunosti ispuniti svoju funkciju. Poliester se smatra izuzetno čvrstim i otpornim na vlagu. Pamuk je prozračan i jamči udobno sjedenje po vrućem ljetnom vremenu. U pogledu otpornosti na vremenske uvjete i trajnosti, pamuk zaostaje za poliesterom.

Debele jastuke potrebno je ukloniti prije slaganja stolica. Odaberete li tanje verzije, stolice možete pohraniti na prostorno-štedljivi način i s postavljenim jastucima.

Ako je garnitura za sjedenje trajno postavljena vani, a jastuci se pohranjuju na suhom samo kada se ne koriste, trebali bi se moći lako ukloniti. Ako je svaki puta potrebno odvezivati čvorove, oduzima to puno vremena. Elastične trake ili umetci u naslonu olakšat će vam posao.

Kupnja jastuka za vrtne stolice - kako odabrati onaj pravi?

Ako želite da vaši jastuci prežive oluju bez oštećenja, preporučeni materijal presvlake je poliester. Poliester je također prvi izbor za zahtjevnu upotrebu. Ako se ljeti jako znojite, udobne će vam biti pamučne ili miješane tkanine.

Debeli jastuci pružaju veću udobnost pri sjedenju. Međutim, tanja izdanja mogu se pohraniti na način koji štedi više prostora. Uklonjive presvlake možete prati u perilici rublja prema uputama za održavanje.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koja je tkanina prikladna za presvlake za vrtne stolice?

Poliester je otporan na vremenske uvjete, odbija vodu i prljavštinu i otporan je na sunčevu svjetlost. Mrlje se lako uklanjaju. Važno za alergičare: Pelud ne može prodrijeti kroz materijal.

Mogu li se presvlake za vrtne stolice prati u perilici?

Ako se presvlake mogu skinuti, obično se bez problema mogu prati u perilici. Uvijek je potrebno pridržavati se uputa za održavanje.

Ima li smisla impregnirati presvlake za vrtne stolice?

Ako jastuke za vrtne stolice tretirate impregnacijskim sprejem, spriječit ćete njihovo onečišćenje.

Vrh stranice