3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Biokamin


Kupite kamin na etanol online i uživajte u atmosferskoj vatri u mraku

Ako tražite kamin koji vam daje fleksibilnost i ne zahtijeva puno održavanja, kamin na etanol je dobar izbor. U online trgovini Electronic Star imate priliku kupiti moderan kamin na etanol koji se lako čisti. Ovdje ćete saznati koji su kriteriji odabira važni pri kupnji ovako modernog kamina.

Peć na etanol - stacionarni kamin bez ostataka čađe

Za razliku od klasičnih kamina, kamini na etanol ne ostavljaju čađu. Stoga nemaju odvod dima. Bioetanol se izgara radije u tekućem stanju. Kao i kod klasičnih kamina, tijekom ovog procesa izgaranja nastaje plamen. Kamin daje posebnu atmosferu ambijentu i dočarava udobnost u vašem domu. Idealan za ugodno sjedenje uz kamin tijekom hladnih jesenskih i zimskih dana. Kamin na etanol možete koristiti iu ljetnim večerima kada vas hladan vjetar tjera da drhtite.

Kamin na bioetanol - veliki izbor modela u Electronic Star Onlineshopu

U našoj elegantnoj kolekciji kamina možete kupiti kamin na etanol koji se može slobodno postaviti na pod. U ponudi je i stolni kamin na etanol. Birajte između modela u obliku stupova, kutnih i ravnih linija, modernog vatrogasnog tornja ili moderne svjetiljke na etanol. Renomirani proizvođači kao što su Blumfeldt, Klarstein i OneConcept proizvode peći na etanol od različitih materijala iu modernom dizajnu. Klasične varijante dizajna opremljene su vratima iza kojih gori plamen etanola. Moderne verzije imaju kvadratni, okrugli ili eliptični stakleni cilindar. Bilo da se radi o purističkim ili vintage kaminom: u našoj online trgovini pronaći ćete kamine na bioetanol u raznim stilovima koji odgovaraju dizajnu interijera.

Kupite kamin na etanol - atraktivan model za svako kućanstvo

Ako imate samo ograničen prostor u dnevnoj sobi, to ne znači da morate odustati od ideje o kaminu na etanol. Odaberite, na primjer, kompaktni stolni kamin na etanol ili se odlučite za tanki stupni kamin. Ako želite goste dočekati u ugodnoj atmosferi, preporučamo korištenje kompleta etanol lampi u hodniku. Model u seoskom stilu postavljen je u okvir tradicionalnog kamina i posebno je prikladan za maštovite božićne ukrase. Ako želite imati izgled peći na drva, možete odabrati kamin na bioetanol koji ima poseban prostor za odlaganje cjepanica. Uz prekrasan interijer pristaje filigranski vatrogasni toranj od plemenitog metala. Pronađite model po želji u našoj ponudi i povoljno ga dostavite na kućnu adresu!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Mogu li se prostorije grijati kaminom na etanol?

Budući da kamini na etanol proizvode plamen, oni zrače toplinu u prostorije. O veličini kamina ovisi hoće li moći zagrijati cijelu prostoriju. U tu svrhu preporučamo korištenje većeg kamina na etanol (samostojećeg). Također je dizajniran za veće količine etanola.

Jesu li kamini na bioetanol sigurni?

Etanol je hlapljiva tekućina koja se zapaljuje. Opasnost od požara stoga se gotovo ne razlikuje od opasnosti od požara u slučaju kamina na drva.

Koliko često je potrebno ventilirati kamin na etanol?

Predoziranje ugljičnim dioksidom u interijeru možete spriječiti redovitom izmjenom zraka klasičnim provjetravanjem.
Vrh stranice