Detektori metala

Odaberite
Sortiraj po
19 Rezultati za "Detektori metala"
Filter i vrsta
Detektori metala

Povoljna kupnja detektora metala online

Lov na blago omiljeni je hobi mnogih ljudi. Ne smije nedostajati detektor s kvalitetnom sondom za traženje. Kupite kvalitetan detektor metala jer će s njim potraga za blagom biti uspješnija. Pročitajte što odlikuje kvalitetne uređaje, što su oni točno i za što ih možete koristiti.

Metalna sonda - što vrijedi znati

Možda poznajete lovce na blago s plaža Baltičkog ili Sjevernog mora koji traže skrivene predmete pomoću detektora. S ovim uređajem možete ići u potragu za blagom, tražiti metale poput zlata, željeza ili bronce, pronaći novčiće ili druge izgubljene dragocjenosti poput nakita. Također se može koristiti za lociranje vodova i cijevi. To se postiže emitiranjem elektromagnetskih frekvencija iz zavojnice za traženje koje se odbijaju od metalnih predmeta. Uz pomoć detektora metala, pronađeni predmet prepoznajete zvučnim ili vizualnim signalom. Praktični su i uređaji za pretraživanje s priključkom za slušalice. Na taj način drugi neće biti uznemireni signalnim tonom.

Detektor metala - različite vrste i funkcije

Uređaj bi trebao biti precizan, jak u lokalizaciji i imati dobru dubinsku izvedbu. Ako je magnetsko polje zavojnice veliko, ono pokriva veliko područje pretraživanja. Različite opcije postavki jednako su važne. Isto vrijedi i za težinu. Ovi kriteriji kupnje uzeti su u obzir za proizvode u internetskoj trgovini. Ovdje možete kupiti detektor metala i ne izgubiti zabavu ovog hobija. Performanse dubine (dubina detekcije) pokazuju dubinu do koje se objekti mogu detektirati. Dobar detektor može locirati metalne predmete na dubini od mnogo metara, na različitim mjestima:

 • Zemlja
 • Zidovi
 • Voda

Primjerice, detektor metala Angkor vodootporan je do dubine od 40 metara, zbog čega je pogodan za pretragu ne samo na kopnu, već i pod vodom.

Najbolje značajke detektora metala - što bi trebali biti?

 • Vodootporan
 • Ergonomski dizajn
 • Mala težina
 • Visoka udobnost nošenja
 • Visoka udobnost nošenja
 • Visoka udobnost nošenja
 • Diferencijacija (vrsta metala)
 • Visoko osjetljiva zavojnica za traženje
 • Točno pozicioniranje
 • Jednostavno upravljanje s rotirajućim upravljačem
 • Naslon za ruke podesiv po visini za individualnu prilagodbu
 • Spoj podesiv po duljini

Ove funkcije nude detektori metala u internetskoj trgovini. Odlučite koji je pravi za vas. Digitalni detektor ima LCD zaslon. To će vam pokazati koliko je duboko predmet skriven i od čega je napravljen. Ovisno o modelu, možete pročitati različite informacije. Detektor je također idealan način da inspirirate djecu na boravak u prirodi. Provjerite je li jedinica za pretraživanje lagana i ima li ruku podesivu po visini. Pomoću pribadače možete locirati pronađeni predmet u rupi.

Česta pitanja o detektoru metala

Što je detektor metala?

Detektor otkriva sve metale, primjerice u tlu, a kod vodootpornih uređaja i pod vodom. Prilikom kupovine pripazite na maksimalnu dubinu pretrage. Također je prednost ako možete pročitati o kakvom se metalu vjerojatno radi.

Gdje možete koristiti detektor?

S uređajem možete istraživati ​​na kopnu i djelomično pod vodom. U drugom slučaju, zavojnica za traženje mora biti vodootporna. Prednost je podesiva duljina tako da detektor metala možete prilagoditi svojoj veličini.

Na što se fokusirati pri kupnji?

Važni kriteriji za kupnju uključuju performanse dubine, osjetljivost malih dijelova, veličinu zavojnice za pretraživanje, mogućnosti postavljanja i težinu detektora.

Što možete pronaći pomoću detektora metala?

Pomoću detektora možete pronaći različite vrste metala, poput zlata, srebra, bronce, bakra ili željeza, pronaći novčiće, nakit i druge predmete. Integrovaný rozlišovač rozlišuje železo od neželezných látok. Ovo je korisno ako, na primjer, ne želite da se vide vijci i čavli.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova