Ognjišta

Odaberite
Sortiraj po
43 Rezultati za "Ognjišta"
Filter i vrsta

Ognjišta

Pravi vrt zahtijeva ravnotežu. A to se odnosi i na elemente! Iako svaki vrt sadrži zemlju, zrak i vodu, bez prostora za vatru, nikada neće biti potpun. Stoga je ognjište „srce“ vrta - osigurava prostor za društvena okupljanja i dugo večernje sjedenje.

Međutim, ognjište ne mora biti samo nekoliko kamenja poslaganih u krug, u kojem ćete peći ili roštiljati. U našoj ćete ponudi pronaći moderna prijenosnih ognjišta, koja zajedno sa svom prašinom, neredom i pepelom možete bilo kada premjestiti izvan terase ili nadstrešnice, očistiti ih ili sigurno uskladištiti tijekom zime.

Dizajn za svaki vrt

Zahvaljujući mnogim varijantama ognjišta tvrtke Blumfeldt, možete imati moderan izvor topline u vrtu, raznog stila. Od retro stila, preko modernih ognjišta, koja podsjećaju na sofisticirana vrata, pa sve do dizajnerskih ognjišta s imitacijom hrđe ili futurističkih vrtnih peći izrađenih od stakla i čelika, koji su izvrsnom dekoracijom za minimalističke terase.

Zatvoreni ili otvoreni?

Iako će većina od nas zamisliti vrtno ognjište kao prekrasno mjesto za otvorenu vatru, danas već možete pustiti mašti na volju. Ako imate vrtni paviljon ili nadstrešnicu s vrtnim namještajem, zatvoreni vrtni kamin će vam osigurati prirodnu toplinu i svjetlost vatre, bez opasnih letećih iskri ili ugljena i zagrijati će vas kroz prozirno, vatrostalno staklo.

Roštiljada u bilo koje vrijeme

Pripremite ukusne kobasice ili ražnjiće iznad ognjišta iz naše ponude. Ako tražite sofisticiranije ognjište, potražite modele s grill rešetkom, koji možete koristiti kao klasični roštilj. Osim toga, grill rešetka se može lako ukloniti i oprati nakon završetka roštiljanja, nakon ćete možete ponovno upaliti vatru u ognjištu i zabava se može nastaviti!

Vani tijekom cijele godine

Pronađite fiksno mjesto za ognjište Blumfeldt u vašem vrtu! Većina ognjišta iz naše ponude je izrađena od materijala otpornih na smrzavanje, koji će bez problema preživjeti i pod snježnim pokrivačem. Osim prirodno otpornih materijala, u našoj ćete ponudi također pronaći i zaštitne prekrivače za zimsko skladištenje.

Nedostaje li vam još nešto?

Iako je plamteća vatra lijep izvor svjetlosti, koji će vam obasjati put do kuće, svakako razmislite i o vrtnoj rasvjeti. Naša bogata ponuda različitih svjetiljki, baklji i ukrasne rasvjete pomoći će upotpuniti atmosferu u bilo kojem vrtu.

Strastveni ste kuhar ili ljubitelj roštiljanja? Iako je pečenje na ognjištu "rustikalno" iskustvo, ugodno upravljanje procesom roštiljanja će vam osigurati tek električni, plinski ili vrtni roštilji, koje možete pronaći u našoj širokoj ponudi. A ako ne možete sami izabrati, pročitajte naš vodič za izbor roštilja.