Bluetooh zvučnici

Odaberite
Sortiraj po
36 Rezultati za "Bluetooh zvučnici"
Filter i vrsta
Bluetooh zvučnici

Bluetooth zvučnici

Trijumfalna era pametnog telefona je nezaustavljiva, ali praktično je već počela, a svoj put u ruke i džepove više od trećine njemačkog stanovništva si je pametni telefon već napravio. Tendencija raste od 2009. godine a njezin kraj još uvijek nije na vidiku. Međutim glazbu je moguće slušati samo putem ugrađenih zvučnika. Ova glazba još uvijek često zvuči kao iz limenke.

Bluetooth zvučnici – mobilno korištenje

Bluetooth zvučnik ima mnogo prednosti. Na primjer vrlo jednostavno ga možete povezati sa pametnim telefonom ili tabletom. Na pametni telefon ili tablet – zvučnike je moguće povezati sa svim uređajima, koji podržavaju bluetooth. Kako bi Vaša osobna glazbena knjižnica bila puna zvuka, potrebno je samo aktivirati bluetooth funkciju i postaviti uređaj, najbolje 20 cm od zvučnika, koji zatim možete uključiti. Način povezivanja počinje automatski i uspostavlja vezu. Ako se to ne dogodi i bude tražio od Vas PIN kod, potrebno je u Vaš uređaj unijeti factory-code zvučnika. On je većinom „0000“ ili „1234“. Najbolje je PIN provjeriti u uputama za uporebu.

Unutra ili vani – bluetooth radi svagdje

Sa zvučnikom, koji koristi bluetooth imate mogućnost slušati glazbu u cijelom stanu, i kad to može biti neobično. Želite li slušati glazbu prilikom tuširanja? Želite li za vrijeme kuhanja slušati Vaš omiljeni album? Ili dovesti goste do plesa u dnevnoj sobi? Ovo je samo nekoliko mogućnosti korištenja bluetooth zvučnika u vlastita četiri zida. Svatko si bilo kada može putem pametnog telefona ili tableta odabrati što želi slušati, a ako želite slušati glazbu u vrtu ili parku, jednostavno se pripremite sa dovoljno napunjenom baterijom i Vašim namjerama ništa neće stajati na putu. Ovakvi mobilni zvučnici pri dovoljno napunjenoj bateriji opskrbljuju Vaše uši sa glazbom cijelu noć.

Bežični zvuk iz zvučnika – Kako prepoznati kvalitetu?

Kvalitetu zvuka bluetooth zvučnika je naravno moguće odrediti i potpuno ocijeniti tek tada, kada zvučni efekt prodre u Vaše uši. Čovjek bi se trebao osloniti na vlastite estetske osjećaje. Ako na primjer zvuk basa prodire, vrlo je vjerovatno da su visoki i srednji tonovi uskraćeni o mogučnost prodiranja. Izuzetan komfort, kao mogućnost korištenja zvučnika za telefoniranje i kao handsfree uređaj, ili za napajanje ostalih uređaja putem USB-a, možete ocjeniti prema potrebi i utvrditi da li je to za Vas neophodno i da li opravdava moguće povećanje cijene. Varijacije kao bluetooth u mini formatu, prijenosni zvučnici, zvučnici malih dimenzija, izuzetno olakšavaju prijenos. Kada je zvučnik spojen sa pametnim telefonom, možete se sa uređajem zadržavati na udaljenosti do 10 m, bez računanja sa mogućim greškama sa bluetooth vezom. U našoj trgovini Vam nudimo razne varijante prijenosnih zvučnika za bežičan zvuk. Imate veliki izbor što se tiče dizajna kao i tehničkih specijalnih funkcija. Mini zvučnik možete dobiti isto kao i cijele sustave sa 3D zvukom u različitim oblicima i bojama.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova