Vrtni paviljoni

Odaberite
Sortiraj po
18 Rezultati za "Vrtni paviljoni"
Filter i vrsta

Vrtni paviljoni

Pripremiti mjesto u vrtu, u kojem možete provesti ugodnu večer ili organizirati manju proslavu uopće ne mora biti teško. Vrtne sjenice više nisu samo velike drvene nastambe, koje zahtijevaju betonsku podlogu, puno posla i još više resursa. Moderne vrtne sjenice su lagane, dovoljno veliki, a za njihovu montažu vam je dovoljno jedno popodne.

Čvrsta konstrukcija je osnova

Konstrukcija naših vrtnih paviljona se sastoji od čelika i lakog aluminija. Zahvaljujući čeliku je konstrukcija čvrsta te može podnijeti i snažniji vjetar, dok je aluminij čini lakšom. U našoj ponudi ćete pronaći manje i veće vrtne paviljone, s različitim vrstama konstrukcije.

Ako preferirate masivne nastambe, koje će zauzeti fiksno mjesto u vašem vrtu, definitivno predlažemo sjenice serije Odeon, Pantheon i Grandezza tvrtke Blumfeldt. S druge strane, ako tražite jednostavnu vrtnu sjenicu, koja neće poremetiti prozračnost u vrtu, jednostavnija Sombra je dobro rješenje. 

Otpornost na vremenske uvjete

Vrtna sjenica mora biti otporna na vremenske (ne)pogodnosti. Kiša, vjetar ili snažno sunce ne bi trebali predstavljati problem. Stoga, dizajneri tvrtke Blumfeldt odabiru materijale, koji se odlikuju izvrsnom izdržljivošću. Naše sjenice i paviljoni su vodootporni, a također su vrlo otporni i na UV zračenje.

Zahvaljujući tome, dovoljno je povremeno održavanje na početku i na kraju sezone i možete biti sigurni da će vam sjenica dugo služiti.

Osigurajte si privatnost

Tijekom vrućih ljetnih dana, prekrasan povjetarac ispod sjenice je pravi užitak. Ali niti navečer niti u slučaju naglog pogoršanja vremena ne morate nužno pobjeći unutra. Sjenice sa stranicama ili zavjesama će vam omogućiti zatvaranje cijele sjenice u svega nekoliko minuta i zabava se može nastaviti. Ovako zatvorenu sjenicu također možete jednostavno zagrijati pa čak i nastaviti s roštiljanjem (ukoliko je na nadstrešnici dostupan dimnjak).

Ponekad je dovoljno samo prekriti

Vrtna sjenica nije ono što tražite?

Ako želite prekriti terasu ili vrtnu garnituru, možda vam nije potrebna cijela sjenica. Ponekad je dovoljna samo pergola, koja sprječava izravnu sunčevu svjetlost i osigurava hladovinu. Međutim, ako su vaši problemi više poput zalutalog pogleda susjeda, bočne tende zaustavit će sve znatiželjnike i pružit će vam privatnost.

Tražite nešto veće, gdje biste mogli organizirati obiteljske proslave? Promotrite našu ponudu šatora za zabave!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova