3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Bluetooth HiFi sustavi


Bluetooth HiFi sustavi

Bluetooth je standard za kratke digitalne radio veze. Međutim, nekoliko metara dometa dovoljno je da Bluetooth sustav pruži neograničenu količinu medija za slušanje. Sve što trebate je pametni telefon.

Glazba i druge informacije s weba

Tajna Bluetooth glazbenog sustava leži u Internetu. Umjesto fizičkih nosača zvuka kao što su LP ploče, CD-i ili glazbene kasete, stereo sustav s Bluetooth tehnologijom dobiva svoje medije iz mreže. Sve što trebate učiniti je jeftino se pretplatiti na usluge Spotify, Youtube ili Audible i moći ćete uživati ​​u praktički neograničenom pristupu audio medijima svih vrsta. Uz cijeli niz glazbe, to uključuje i audio knjige, audio igre ili zanimljiva predavanja. Odgovarajući kanali nude više nego što se može poslušati u životu.

Veliki izbor - kupite Bluetooth HiFi sustav

Bluetooth HiFi sustavi dolaze u svim oblicima. Imate izbor:

  • Bluetooth radio

  • Retro stereo s Bluetooth vezom

  • Stereo sustavi za kuhinju, kupaonicu ili balkon

  • Boomboxovi za putovanja

  • ...i mnogo više.

Mini sustavi idealni su za spavaću ili dječju sobu. Unatoč njihovoj maloj veličini, imaju značajnu glazbenu izvedbu. Ne samo da je dovoljno glasan, već ne zanemaruje ni kvalitetu zvuka. Zahvaljujući tome, jednako dobro možete uživati ​​u poticajnim rock koncertima i opuštajućim večerima uz klasičnu glazbu.

Retro sustavi jednostavno su bezvremenski lijepi. Dostupni su u jednostavnom Bauhaus dizajnu do potpunog Wurlitzer jukeboxa. Ovdje možete uživati ​​u klasičnom dizajnu s modernim tehnologijama.

Stereo sustavi za kuhinju, kupaonicu ili balkon posebno su zaštićeni od prodora vlage. Zahvaljujući njemu, možete uživati ​​u uzbudljivim zvučnim igrama dok uživate u opuštajućoj kupki ili kuhanju za obitelj.

Boomboxovi su praktični suputnici u pokretu. Pune se preko USB priključka i zatim pružaju glazbu mnogo sati. Dolaze u različitim veličinama. Mali boombox savršen je za plažu ili piknik. S velikim boomboxom svako se parkiralište može spontano pretvoriti u party zonu.

Koji Bluetooth glazbeni sustav trebam?

HiFi sustav s Bluetooth tehnologijom nudi minimum tehnologije uz maksimum mogućnosti. Manipulacija je vrlo jednostavna. Sve što trebate je pametni telefon. Za početak, mini sustav s Bluetoothom dovoljan je čak i za dnevni boravak. Ako ste često u pokretu, boombox srednje veličine je dobar izbor. Ljubitelji nostalgije pronaći će retro stereo sustav. Tko više ne želi bez blagodati ove vrste medija, svoj balkon, kuhinju i kupaonicu može opremiti Bluetooth sustavom.

Pitanja

Zahtijeva li bluetooth uvijek internetsku vezu?

Ne. Veza između glazbenog sustava i Bluetooth sučelja ostvaruje se putem digitalnog radija. Ali potreban vam je pametni telefon u kojem su pohranjeni mediji. Alternativno, svaki stereo sustav s Bluetooth tehnologijom također ima USB priključak na koji se može spojiti ključ ili pametni telefon.

Je li Bluetooth tehnologija opasna?

Bluetooth je slab radio signal s dometom od samo nekoliko metara. To ga čini potpuno sigurnim.

Može li se moj susjed spojiti na moj Bluetooth izvor?

Danas više nije moguće spojiti se na strani Bluetooth izvor. Najnovija verzija standarda dobro je zaštićena od neovlaštenog pristupa. To sprječava susjede i druge da pristupe vašem sustavu.
Vrh stranice