Radijator za kupaonicu

Odaberite
Sortiraj po
36 Rezultati za "Radijator za kupaonicu"
Filter i vrsta

Radijator za kupaonicu

Povoljna kupnja kupaonskih radijatora online

Mnogima je kupaonsko grijanje jedan od najvažnijih elemenata opreme, uz kadu, tuš i umivaonik. Radijatori u kupaonici ili pod tušem pružaju ugodnu toplinu. Danas se moderne kupaonske grijalice ne koriste samo za grijanje prostorija. Kao radijatori za ručnike, osiguravaju da ručnik bude topao tijekom sušenja, a zatim se ponovno brže suši. Ako želite kupiti kupaonski radijator, trebali biste razmotriti sljedeće stvari.

Kupaonski radijatori dostupni su u različitim veličinama i izvedbama

U mnogim stanovima i kućama, kupaonice i tuševi su sobe s malo prostora. Stoga su osobito popularni ravni zidni radijatori koji ne strše previše u prostoriju. Ovi radijatori štede prostor i općenito optimalno iskorištavaju raspoloživu površinu. Budući da su moderni panelni ili cijevni radijatori dostupni u različitim veličinama, prikladni su i za posebno male prostorije.

Budući da moderni radijatori imaju bezvremenski dizajn i dostupni su u različitim bojama, mogu se savršeno uklopiti u okolinu. Radijator dodaje stilski element namještaja visokokvalitetnoj kupaonici i jedinstven izgled prostorije.

Kako koristiti zidni radijator u kupaonici ili tušu

Glavna zadaća današnjih vrlo ravnih kupaonskih radijatora je grijanje kupaonice ili tuš kabine. Za grijanje tople vode radijatori se mogu spojiti na toplovodne radijatore ili na toplovodnu ili toplinsku mrežu. Ovisno o modelu i opremi, dostupan je središnji i bočni priključak s 1/2"" priključcima za linijsku montažu. To vam također daje fleksibilnost prilikom naknadne ugradnje kupaonskog radijatora. Također možete koristiti radijator u kupaonici ili tuš kabini za prethodno zagrijavanje ili sušenje ručnika. Praktičan raspored cijevi olakšava vješanje ručnika prije tuširanja za zagrijavanje ili nakon tuširanja za sušenje.

Kupnja kupaonskih radijatora - ove točke su posebno važne

Prije nego što odaberete radijator iz naše ponude, trebali biste znati želite li moderan panelni ili cijevni radijator za kupaonicu. Brojni modeli bezvremenski su, elegantni i prikladni za različite stilove opreme. Važnu ulogu ima i veličina kupaonskog radijatora koju treba prilagoditi veličini kupaonice ili tuš kabine. Nudimo kupaonske radijatore u raznim veličinama. Ako imate malo prostora za stalak za ručnike ili želite imati prethodno zagrijane ručnike, idealna je kupnja radijatora za ručnike.

Kupaonski radijator – česta pitanja

Mogu li se kupaonski radijatori za kupaonice i tuševe upravljati električno?

Naši radijatori za kupaonicu i ručnike mogu se spojiti na toplovodne radijatore ili na toplovodnu mrežu ili mrežu daljinskog grijanja.

Kako su spojeni radijatori u kupaonici?

Panelni ili cijevni radijatori imaju centralne i bočne priključke. Vrsta priključka ovisi o tome jesu li dovod i odvod ugrađeni u zid ili u pod.

Gdje se u kupaonici postavlja čep za ventilaciju grijača?

Odzračni čep treba postaviti dijagonalno od grijaćeg elementa. Ako je priključak za toplu vodu dolje desno, čep za odzračivanje kupaonskog radijatora postavite gore lijevo.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova