Prijenosni audio uređaji

Odaberite
Sortiraj po
44 Rezultati za "Prijenosni audio uređaji"
Filter i vrsta
Prijenosni audio uređaji

Prijenosni audio uređaji

Donosimo kvalitetno ozvučenje, gdje god je to potrebno. Osim visokih performansi će vas prijenosni audio uređaji iz našeg e-shopa osvojiti svojim atraktívnim dizajnom. Naši zvučnici marke Malone ili Vonyx postat će centrom pažnje vaše obiteljske proslave ili glazbenog događaja. Odaberite već danas vaš prijenosni zvučnik iz široke ponude electronic-stara.

Snažna punjiva baterija prijenosnih zvučnika izdržat će satima. Vaše omiljenu glazbu s pametnog telefona, tableta ili računala možete reproducirati bežićno posredstvom Bluetootha. Alternativna mogućnost je USB ulaz i reprodukcija glazbe direktno sa USB sticka. Naravno, tu je i AUX ulaz ili gitarski ulaz. U ponudi našeg e-shopa ćete pronaći i audio uređaje s karaoke sustavom i bežićnim mikrofonima.

Tražite aktivni zvučnik kompaktnih dimenzija? Imamo za vas prijenosne uređaje s ručkom na izvlačenje i kotačićima za jednostavni transport. Pozicioniranje također nije problem, budući da su naši zvučnici u stanju crpiti energiju kako iz klasičnih utičnica, tako i iz auto upaljača ili integrirane baterije.

Na pravoj zabavi ne smije nedostajati pravo osvjetljenje. Kupite povoljne zvučnike s ugrađenim LED osvjetljenjem, s izmjenom boja u ritmu glazbe. Vaša proslava ili nastup će se u trenutku pretvoriti u svjetlosni šou. Zahvaljujući audio sustavu iz našeg e-shopa, priuštite svojim najmilijima nezaboravni doživljaj!

 
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova