Oprema za stan

Odaberite
Sortiraj po
21 Rezultati za "Oprema za stan"
Filter i vrsta

Oprema za stan

U ponudi electronic-star pronaći ćete praktičnu i vizualno atraktivnu opremu za kućanstvo. Tražite npr.  prikladni namještaj, kao što su stolice, fotelje ili kabineti za nakit? Kod nas možete birati između različitih stilova - od retro do modernog, s naglaskom na visoku kvalitetu stolica i fotelja, kako biste se mogli udobno smjestiti i odmoriti nakon napornog dana.

Poznajete naljepnice za zid? Prilikom uređenja interijera se možete njima inspirirati i oživjeti vašu prostoriju! Osim toga, riječ je o materijalu pogodnom za zdravlje, bilo da uređujete dječju sobu ili dnevni boravak. Održavanje samoljepive dekoracije vrlo je jednostavno – dovoljno je prebrisati ju vlažnom krpom.

Želite imati trenutni razvoj vremenskih uvjeta pod kontrolom? Naše meteorološke stanice će vas opskrbiti pregledom svih relevantnih mjerenja, upozorenja i prognoza. Također, nudimo vam mogućnost monitoringa vaše kuće i imovine, bez obzira gdje se nalazili. U ponudi imamo sigurnosne kamere, čije upravljanje se provodi preko aplikacije, putem vašeg pametnog telefona ili tableta.

Podržavate separaciju kućnog otpada? Razvrstavanje smeća sada može biti vrlo jednostavno. Naši višedijelni koševi za smeće olakšavaju recikliranje raznih otpadnih proizvoda. Konstrukcija je izrađena od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, s plastičnim postoljem, koje štiti pod. Uvjerite se na vlastite oči, da razvrstavanje otpada može biti dječja igra!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova