Kuhala za kavu

Odaberite
Sortiraj po
23 Rezultati za "Kuhala za kavu"
Filter i vrsta
Kuhala za kavu

Kupite jeftine aparate za kavu online

Započinjete li polako ujutro bez kave? Stvar je jasna: aparat za kavu je neophodan! Bilo da se radi o elegantnom modelu za elegantnu radnu plohu u vašoj kuhinji ili kompaktnom uređaju za predah u uredu: u Electronic Staru možete naručiti aparat za kavu kao potpuno automatski uređaj ili potpuno klasičan s termos bocom po povoljnoj cijeni. Osim klasičnih aparata za kavu, kod nas možete kupiti i aparat za kavu koji priprema više od same kave.

Aparat za kavu s mlinom za kavu u zrnu i modeli s običnim filterom

Ako više volite aparat bez dodataka, aparat za kavu s termos bocom može vas usrećiti. Opremljen je jednostavnim filtrom za kavu, prikladan je za već mljevenu kavu i duže je održava toplom. Alternativno, nudimo vam mogućnost kupnje potpuno automatskog aparata za kavu. Punite ga cijelim zrnom koje aparat za kavu prethodno prokuha i na licu mjesta melje. Neki modeli pripremaju cappuccino i latte macchiato uz café cremu. Imaju posebnu jedinicu za pjenjenje mlijeka. Aparati 2 u 1 imaju i funkciju čaja. Aparat za kavu s portafilterom prikladan je za pripremu espressa.

Aparat za kavu sa širokim rasponom praktičnih funkcija

Dok aparat za kavu radi, ovo vrijeme možete iskoristiti za druge stvari. Praktičan mjerač vremena donosi topli napitak na mjesto. Osim toga, u našoj online trgovini možete nabaviti uređaj s automatskim isključivanjem. Sprječava pregrijavanje ploče za kuhanje i smanjuje rizik od požara. Osim aparata za kavu s termos bocom, možete kupiti i model s grijačem šalica. Na taj je način kava ne samo bolja za piće, već i ne stari. Jedinice s LED zaslonom iznimno su praktične za rukovanje zahvaljujući jednostavnom dodiru prsta.

Kupnja aparata za kavu - uz ove savjete za savršen model

Ako vas netko nazove u uredu, možda će potrajati malo duže uz ukusnu kavu. Aparat za kavu s termos bocom održava piće vrućim tijekom izgubljenog vremena. Ako više volite miris svježe mljevenih zrna, mogao bi vam odgovarati aparat za kavu s mlinom. Aparat za kavu s portafilterom dočarava espresso ili kavu s nevjerojatnom pjenom. Ljubitelji latte macchiato kave će je obožavati zahvaljujući izuzetno pahuljastoj mliječnoj pjeni. Želite li model u retro stilu za svoju kuhinju? Jarko crveni uređaj s wow faktorom dostupan je u našoj trgovini. Odaberite svoj omiljeni model!

Često postavljana pitanja o aparatima za kavu

Koje su prednosti aparata za kavu s mlinom?

S takvim strojem vrlo intenzivno kušate zrna. Idealno ako volite malo jaču kavu. Osim toga, svaka se šalica kave priprema tek kada ste spremni za pojačanje kofeinom. Maksimalna svježina je zajamčena.

Kako rade aparati za kavu s portafilterom?

Prvo se voda zagrijava na potrebnu temperaturu. Zatim se pod visokim pritiskom protisne kroz sito ispunjeno mljevenom kavom. Stoga je tlak pumpe vrlo važan pri odabiru portafiltera. Idealno, to je 8 do 15 bara.

Koliko vremena oduzima čišćenje aparata za kavu?

Želite li napor čišćenja svesti na minimum, preporučamo korištenje klasičnog filter stroja. Modeli s mlinom zahtijevaju dodatno održavanje. Čišćenje otvora za kavu i mlaznica za mlijeko posebno zahtijeva nježan dodir.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova