Košarica
Vaša košara je prazna
Razglas
Odaberite
  • Stranica 1 / 21
  • Stranica 1 / 21

Razglas

Setovi zvučnika i zvučnici su izvrsnim dodatkom svih miljenika maksimalne kvalitetne glazbe. U našoj ponudi ćete pronaći setove zvučnika, zvučničke kablove i adaptere, ekvilajzere, audio konvertere i zvučne kartice. Također, preporučujemo kupnju pojačala, koji služi za prijenos zvuka s Blu-ray, DVD i CD playera, gramofona i druhih uređaja, prema zvučnicima. U našem asortimanu zvučnika ćete pronaći i kvalitetne subwoofere, za dopunu vašeg audio sustava.

U opremi pjevača, voditelja i govornika definitivno ne smiju nedostajati kvalitetni mikrofoni, poput žičanog ilil bežičnog mikrofona, bežičnog headseta ili pjevačkog mikrofona. O vizualni aspekt koncerata, klubova ili modnih revija pobrinut će se rasvjetna tehnika, koja upotpunjuje pravu atmosferu.

U našoj ponudi ćete pronaći i specijalnu DJ opremu, poput mikseta i sl., koja služi za miksanje  više audio zapisa u jedan. Miksete se razlilkuju prema broju kanala i upotrebi. Neke miksete sadrže specijalne efekte ili druge posebne značajke.   

Sastavni dio svakog glazbenog studija su studijske miksete, studijski monitori i slušalice, MIDI klavijature te razni tipovi studijskih mikrofona. Ljubitelji glazbe će u našoj ponudi pronaći i široku paletu glazbenih instrumenata, kao što su električne gitare, bas gitare, gitarska pojačala, bubnjevi i udaraljke, klavijature i električni klaviri.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova