Košarica
Vaša košara je prazna
Outdoor i slobodno vrijeme
Odaberite
  • Stranica 1 / 3
  • Stranica 1 / 3

Outdoor i slobodno vrijeme

Outdoor i slobodno vrijeme – sve za Vaše slobodne aktivnosti

Kvalitetnije provođenje slobodnog vremena, od onog u prirodi, ne poznajemo! Nagradite svoje tijelo pristojnom dozom svježeg zraka i nakratko pobjegnite od gradskog kaosa i galame. Naši proizvodi Klarstein, Yukatana, Duramaxx, Takira će Vas vjerno pratiti na Vašem putu.

Za outdoor aktivnosti potrebno je opremiti se adekvatnom opremom. U ponudi Electronic-Star možete pronaći zanimljive proizvode za kemping a trekking. Uz alpinizam i kemping veže se oprema poput šatora, vreća za spavanje, ruksaka ili madraca za napuhavanje.

Naša ponuda Vam donosi multifunkcionalni stol za igranje, na kojem možete zaigrati razne igre. U ponudi ćete pronaći stolni tenis, stolni hokej ili biljarski stol za vaš bar, igraonicu ili kućnu razonodu s priateljima. Stolovi za igranje donose zabavu cijeloj obitelji! Izaberite igru, sukladno Vašoj trenutnoj želji!

Za istražitelje imamo u ponudi detektore metala za detekciju skrivenih metala, kao što su kovanice, nakit i sl. Električni skuteri i romobili omogućit će Vam nezaboravni doživljaj. Put na posao sa električnim skuterom ili romobilom može se pretvoriti u zanimljivu avanturu.

U kategoriji biciklizam Vas čekaju sjajni proizvodi, poput prikolice, prikolice za psa, prikolice za bicikl za dijete. Nismo zaboravili niti