3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Outdoor i slobodno vrijeme

Slobodno vrijeme mora biti zabava

Svatko je s vremena na vrijeme pod stresom, što zbog posla, što zbog raznoraznih obaveza. Posao, kupnja, vožnja djece na sportske aktivnosti – nije to baš neka relaksacija. Utoliko je važnije preostalo slobodno vrijeme organizirati prema individualnim željama, kako bismo se barem na trenutak opustili. Ono što je važno: slobodno vrijeme treba biti zabavno. Izlet u prirodu sa šatorom za kampiranje ili runda stolnog nogometa s djecom - ako vam još uvijek nedostaje potrebna oprema, pogledajte kategoriju Slobodno vrijeme!

Kvalitetnije provođenje slobodnog vremena, od onog u prirodi, ne poznajemo! Nagradite svoje tijelo pristojnom dozom svježeg zraka i nakratko pobjegnite od gradskog kaosa i galame. Naši proizvodi Klarstein, Yukatana, Duramaxx, Takira će Vas vjerno pratiti na Vašem putu.

Za outdoor aktivnosti potrebno je opremiti se adekvatnom opremom. U ponudi Electronic-Star možete pronaći zanimljive proizvode za kemping a trekking. Uz alpinizam i kemping veže se oprema poput šatora, vreća za spavanje, ruksaka ili madraca za napuhavanje.

Odmor u prirodi - kampiranje: samo uz odgovarajuću opremu

Kampirate u slobodno vrijeme? Tražite bijeg od stresne svakodnevice ili od bučne gradske vreve? Odmor u prirodi savršen je oblik opuštanja! Vaša će se duša napokon odmoriti, a glava odahnuti. Naravno, potrebno je unaprijed pripremiti odgovarajuću opremu za kampiranje, primjerice vreću za spavanje, ploču za kuhanje, a za duža putovanja npr. i perilicu rublja za kampiranje. Prije nego krenete na kampiranje, preporučujemo još jednom pogledati našu kategoriju Outdoor i slobodno vrijeme, kako biste se uvjerili jeste li zaista dobro pripremljeni i opremljeni. Od vreća za spavanje, preko kupolastih šatora, do ruksaka za planinarenje - srce svakog istinskog planinara će zasigurno zakucati brže. Kako ne biste morali živjeti samo na voću i kruhu, za kulinarske doživljaje pobrinut će se specijalne ploče za kuhanje i kuhala za kampiranje.

Igre i zabava u slobodno vrijeme

Nedostaje li vam ravnoteža nakon posla? Stolovi za stolni tenis, stolni nogomet ili zračni hokej odlični su za relaksaciju i zabavu u slobodno vrijeme, u ugodnom društvu s prijateljima ili obitelji. U kategoriji Igre za slobodno vrijeme pronaći ćete veliki izbor najpopularnijih igara! Ako kod kuće nemate dovoljno mjesta, ne brinite, jer za vas imamo prikladne dodatke za blagovaonski stol ili sklopive stolove. Ako tražite nešto što možete igrati sami, biljarski stol ili pikado meta odlična su opcija. Na igru možete gledati kao na hobi ili čak doći na profesionalnu razinu, ako ste ambiciozni.

Fotografije i videozapisi prepuni akcije od kojih zastaje dah - uz Action Cam

Fotografije s mobitela su u današnje vrijeme nekakvim standardom, odnosno normom kvalitete. Fotografi amateri rado koriste kvalitetan SLR fotoaparat, kako bi zabilježili najljepše trenutke sa svog odmora. Jedini je problem ako su vaše slobodne aktivnosti uvijek prepune akcije – tada biste trebali nabaviti pravu akcijsku kameru za snimanje dragocjenih trenutaka. Idealno za aktivnosti na otvorenom, kao što su padobranstvo ili ronjenje - budući da su ovi specijalni uređaji otponi na vjetar i vremenske uvjete - ovisno o modelu, prikladni su čak i za podvodne ekspedicije. Sada više ništa ne stoji na putu vašem sljedećem avanturističkom odmoru!

U brzoj traci s električnim romobilom

Ako želite učiniti nešto za okoliš i ne želite se voziti automobilom svaki dan u kupovinu ili na posao, ili ako možda uopće nemate auto i ovisni ste o prepunim tramvajima, električni romobil će biti odlična alternativa. Ova mala vozila savršena su za kratke udaljenosti. Ne samo da su ekološki, nego su i jeftini za održavanje. Samo napunite bateriju i spremni ste za polazak!

Ako želite učiniti nešto za svoje tijelo, držite se tradicionalne alternative: bicikla. Niti ovdje ne bi trebala nedostajati prikladna oprema. Ako još uvijek tražite prikladnu prikolicu za bicikl za prijevoz rashladne torbe do sljedećeg piknika ili sanduka za vodu iz trgovine, pronaći ćete je u online trgovini Electronic Star.

Vrh stranice