3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Kućanstvo

Kućanstvo

Izaberite iz našeg asortimana dizajnerskih kuhinjskih aparata, pribora i kućne elektronike. Nudimo široku paletu proizvoda naših ekskluzivnih robnih marki Klarstein, OneConcept, Blumfeldt i mnogih drugih. Kućanski aparati, elektronika ili namještaj iz naše ponude dizajnirani su s osjećajem za dizajn, inovativnost i kvalitetu.

Tražite miksere, sokovnike, kuhinjske robote ili druge kuhinjske aparate? Uz nas ćete opremiti vašu modernu kuhinju „s pol snage“.. Pojednostavite proces pripreme hrane s našim praktičnim pomagačima. U sekciji mali kuhinjski uređaji ćete pronaći i kvalitetne električne lonce, sušilice voća i kuhala za kavu.

Jednostavno skladištenje namirnica omogućuju veliki kuhinjski aparati iz naše ponude, tj. hladnjaci i zamrzivači. Pri dizajniranju uređaja vodili smo računa o životnom okruženju, kao i o vašem novčaniku. Naši su uređaji stoga energetski učinkoviti, uz pristupačne cijene. Donosimo Vam ekskluzivne perilice posuđa, koje štede energiju i vaše vrijeme.

Također, brinemo i o jedinstvenoj atmosferi i udobnosti vašeg doma. Naši usisavači ili parni čistači učinit će vaš dom lijepim i čistim. Tijekom zimskih mjeseci u pomoć će vam priskočiti grijalice i električni kamini. U ljetnim mjesecima će vas rashladiti klima uređaji, hladnjaci zraka ili ventilatori.

Vrh stranice