3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Fitness i sport

Sportom za zdraviji život

Sport i fitness sastavni su dio života svakoga tko želi živjeti zdravo i uravnoteženo voditi svakodnevni život. Ako zbog posla nemate vremena za redoviti posjet fitness centra, nemojte očajavati. Trening snage i izdržljivosti možete izvoditi i u udobnosti svoga doma!

Redovito vježbanje i kretanje je zdravo te imaju mnogo prednosti. Ljudi, koji redovito vježbaju, imaju više snage, energije i otpornosti na savladavanje svakodnevnih obveza. Već nakon nekoliko tjedana redovitog vježbanja osjetit ćete pozitivne učinke vježbanja u smislu viška energije i povećane fleksibilnosti, i to bez obzira na vašu dob. Neka vježbanje postane dio vaše svakodnevne rutine. Taj osjećaj nakon dobro odrađenog treninga ne može se kupiti novcem!

Kod nas možete odabrati proizvode za fitness, shodno vašim potrebama. Naša ponuda sadržava fitness sprave i sprave za vježbanje te pomagala za kompletno opremanje kućne teretane. Izaberite iz široke ponude sprava za vježbanje, od jednostavnih klupica za vježbanje, sve do power rackova. Idealno za vježbanje kod kuće, uz uštedu prostora i obuhvaćanje svih glavnih skupina mišića na jednoj spravi za vježbanje.

Za svakodnevni trening su idealni eliptični vježbači, a među najpopularnije i najprodavanije kardio sprave spadaju sobni bicikli. Trčanje ili hodanje na trakama za trčanje osigurat će vam redovito gibanje i održat će vašu kondiciju tijekom cijele godine, neovisno o vremenu. Vježbe za ruke i noge omogućit će vam također eliptiči vježbači. Sprave za veslanje će vam omogućiti povećanje izdržljivosti, uz uštedu prostora. Imamo doista široku ponudu proizvoda marke Klarfit i Capital Sports za vaš trening snage i izdržljivosti, za svakoga po nešto.

Sve popularniji postaje tzv. funkcijski trening. U tu svrhu ćete kod nas pronaći optimalnu opremu. Mnoge sprave za vježbanje možete odmah koristiti, bez potrebe instalacije u zid, među kojima bismo istaknuli zidna i stropna vratila za zgibove, ili pak samostojeća vratila za zgibove

Utezi te razne bučice ili pak kettlebelly omogućit će vam odabir ispravnog opterećenja prilikom treninga. Odaberite iz naše ponude fitness dodatne opreme, gdje ćete pronaći podloge za vježbanje, balans podloge te druge fitness dodatke.
Ljubitelji ljetnih sportova će zasigurno zaviriti u kategoriju biciklizam. Imamo za vas u ponudi praktične prikolice za bicikle, kao i torbe za bicikle. A što kažete na trampolin? Zabava za djecu zagarantirana! Funkcionalno kompresijsko donje rublje možete koristiti tijekom cijele godine, prije svega, naravno, tijekom hladnijih mjeseci. Zimi će vam dobro doći na skijanju ili snowboardingu, a možete izabrati i moderne naočale za skijanje s UV zaštitom.

Uklopiti sport u vaš raspored

Sa samo 30 minuta vježbanja dnevno činite nešto dobro za sebe i svoje tijelo – koje će vam biti zahvalno na tome. Rezultat je više energije u svakodnevnom životu, a statistički se prosječni životni vijek vježbanjem produljuje za nekoliko godina. Nemate vremena za sport, jer kauč zove? Ne zaboravite da sportska ravnoteža povećava produktivnost! Svoje slabije ''ja'' možete lako prevariti tako da, primjerice, opremite vaš dom fitness opremom te tako uštedite vrijeme, koje biste inače utrošili na odlaske u teretanu. Od sada više nema izgovora zašto ne vježbati, jer više vam ništa ne stoji na putu ka postizanju vaših sportskih ciljeva. Još jedna prednost privatne fitness opreme je financijske prirode - investicija će se vrlo brzo isplatiti u usporedbi s mjesečnim troškovima fitness studija.

Veliki izbor za individualne planove treninga

Prije nego počnete, potrebno je odlučiti s čime želite trenirati. Trebali biste se zapitati što točno želite učiniti za svoje tijelo. Želite li se fokusirati na trening snage ili želite istovremeno trenirati nekoliko grupa mišića kroz funkcionalni trening? Ili bi fokus trebao biti na treningu izdržljivosti? Naravno, sve to možete kombinirati, budući da je bitna prava kombinacija treninga snage i izdržljivosti. Važno je da se dobro upoznate s pravilnim izvođenjem vježbi, kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Postoje mnogi sportski blogovi i vodiči, koji pružaju sve važne informacije o tome kako započeti. Kako bismo vam olakšali odluku, donosimo pregled različitih područja.

Trening snage za jačanje tijela i duha

Trening snage možete bez problema odraditi i navečer ispred TV-a. Istinski cilj je povećati mišićnu masu vježbama bez opreme ili uz pomoć odgovarajuće opreme. Ako imate malo prostora u stanu, kućnoj teretani ili garaži, možete nabaviti višenamjensku fitness stanicu. Postoje bezbrojne vježbe koje možete izvoditi kod kuće, kako biste obuhvatili sve važne mišićne skupine, koristeći samo ovu jednu fitness stanicu. Uz sport dosada nema šanse! Ako vam je ova sprava za vježbanje prevelika, možete pronaći nešto manju alternativu. Primjerice, bučice za jačanje mišića ruku i leđa su jako dobar izbor.

Funkcionalni trening je u trendu

Funkcionalni trening odličan je način za vježbanje zglobova i različitih mišićnih skupina u isto vrijeme. U tu svrhu vam može poslužiti uže za preskakanje, gume za vježbanje ili trenažeri za ravnotežu. Medicinke su također vrlo popularni partneri za trening, jer, osim mišića poboljšavaju ravnotežu i fleksibilnost. Vježbe su usmjerene na pojedine problemske dijelove. Ako ujedno želite poboljšati svoju izdržljivost, možete koristiti fitness trampolin. Nemojte ih brkati s vrtnim trampolinima za djecu. Fitness trampolini su manji i mogu se jednostavno integrirati u interijer kućanstva. Korištenjem fitness trampolina vježbate ne samo noge, već cijelo tijelo, budući da paralelno rade mišići i osjećaj za ravnotežu. Zahvaljujući tome je vježbanje uistinu zabavno!

Trening izdržljivosti u interijeru

Jeste li više ljubitelj treninga izdržljivosti ili treninga snage? Ako se ne možete natjerati na trčanje po bilo kakvom vremenu, preporučujemo nabavku trake za trčanje. Početnik ili profesionalac - traka za trčanje je prikladna sportska oprema za svakoga tko želi poboljšati svoju izdržljivost. Eliptični trenažer također pruža učinkoviti trening cijelog tijela i nudi savršenu ravnotežu u odnosu na sjedeće aktivnosti. Nema više izgovora niti za one koji ne vole tjelovježbu, jer zasigurno svatko može pronaći barem 30-ak minuta za vježbu na novoj fitness spravi.

Optimalna fitness oprema i prikladna sportska odjeća su OBAVEZNI

Prije nego što započnete, ne bi vam trebala nedostajati odgovarajuća oprema. Na primjer, ako želite živjeti u skladu sa svojim tijelom, joga će biti pravi sport za vas - a tu će vam biti potrebna odgovarajuća prostirka za jogu. Kako početnici tako i profesionalci trebaju imati prikladnu sportsku odjeću, prilagođenu određenom sportu, prije nego započnu s treningom. Kompresijske hlače ili sportska torba; u našoj ćete ponudi pronaći mnoštvo različitih dizajna, po ukusu svakog sportaša.

S odgovarajućom sportskom opremom možete odmah krenuti s prikladnim vježbama i programima, kako biste učinili nešto dobro za svoje tijelo.

Vrh stranice