Košarica
Vaša košara je prazna

Kuhinjske ploče

Odaberite

Kuhinjske ploče

U našoj ponudi kućanskih kuhinjskih aparata možete pronaći kvalitetne ploče za kuhanje marke Klarstein. U ponudi imamo keramičke ili indukcijske ploče za kuhanje. Naše keramičke ploče za kuhanje imaju upravljačku ploču osjetljivu na dodir i namijenjene su za ugradnju u kuhinjski element.

Za Vašu sigurnost će se pobrinuti automatsko isključivanje, zaštita od pregrijavanja, funkcija detekcije lonaca i dječja zaštita. Keramičke ploče za kuhanje kombiniraju tehničku inovaciju s luksuznim izgledom. Unesite novi sjaj u vašu kuhinju. Keramička ploča će vas osvojiti svojim crnom i lako čistivom površinom. Bez problema će se integrirati kako u moderne, tako i u klasične kuhinje.

Marka Klarstein pokriva lepezu proizvoda za moderno stanovanje. Kvaliteta, pouzdanost i dugi vijek trajanja proizvoda su apsolutno jamstvo zadovoljstva. Uređujete vašu kuhinju? Pogledajte našu ponudu aparata za kućanstvo. Na primjer, mogle bi vas zanimati pećnice, kao i kvalitetne kuhinjske nape. Posao u kuhinji će vam također olakšati nova perilica posuđa.

Indukcijska ploča za kuhanje kombinira inovacije luksuznim izgledom. Indukcijsko kuhanje je sigurno i štedi energiju, jer se toplina generira pomoću oscilirajućeg kruga izravno u loncu. Indukcijskim sustavom se također upravlja na dodir, a moguće je i programiranje. Pomaknite kuhanje na novu razinu, zahvaljujući novoj ploči za kuhanje za vašu kuhinju.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova