3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Vrt

Vrt

Pretvorite svoj vrt u svoju oazu mira. Udobne vrtne ljuljačke ili ležaljke marke Blumfeldt će vam priuštiti nezaboravne trenutke opuštanja. U slučaju lošeg vremena, sklonite se u sjenicu ili vrtni paviljon. Iz bogate ponude electronic-star će svatko pronaći nešto za sebe!

Ukoliko rado roštiljate, obavezno pogledajte naše roštilje i pušnice. Široka ponuda električnih roštilja, višenamjenskih kontaktnih roštilja ili aromatičnih pušnica će privući pažnju pojedinaca i obitelji s više članova. Kod nas ćete pronaći kvalitetne proizvode visoke izvedbe i optimalnim prostorom za odlaganje, za vanjsku i unutarnju uporabu.

Naša vrtna tehnika će vam uštedjeti vrijeme, energiju i novac. Robotska kosilica će osigurati savršeni oblik vašeg travnjaka, a automatski sustav ovlaživanja brine o svježini u vrtu. Olakšajte brigu o eksterijeru izborom praktičnog i inteligentnog pomoćnika.

Tražite vrtnu rasvjetu? U našoj pšonudi ćete pronaći vanjske solarne lampe s ekološki štedljivom tehnologijom. Dekoracije u vidu atraktivnih vrtnih fontana ili cvjetnjaka će osigurati pravu atmosferu. Ukrasite svoj vrt prema vašim zamislima!

Vrh stranice