Pojačala do 500 W

Odaberite
Sortiraj po
20 Rezultati za "Pojačala do 500 W"
Filter i vrsta

Pojačala do 500 W

Vrijeme je za gas do daske!
Pojačala, iako na prvi pogled mogu izgledati kao profesionalna oprema komplicirana za korištenje, zapravo su vrlo jednostavni uređaji. Preuzimaju ulazni signal (npr. glazbu s vašeg USB diska, Hi-Fi tornja ili mobilnog telefona) i pojačavaju da tako da ga možete reproducirati kroz veći i jači audio sustav.

Pojačala do 500 W u našoj ponudi su izvrsna za upotrebu u manjim i srednjim prostorima ili u kombinaciji sa setom manjih zvučnika.

Dovoljno snažno za karaoke

Pojačalo snage 500 W ima dovoljno snage za ozvučenje obiteljske proslave pa čak i manjeg kafića. Zahvaljujući ugrađenom ulazu za mikrofon i višekanalnom audio ulazu, omogućuje i organizaciju karaoke zabave za prijatelje i obitelj ili klijente u kafiću ili baru.

Pogodno i za komercijalnu upotrebu

Pojačala iz naše ponude možete koristiti i kao temelj informacijskog sustava u trgovini ili radnji. Sve što trebate učiniti je s jedne strane priključiti USB, mikrofon, radio ili Hi-Fi sustav, a s druge strane priključiti set zvučnika. Zahvaljujući ugrađenom FM i AM tuneru, možete jednostavno reproducirati glazbu s radija, regulirati glasnoću ili potpuno isključiti zvuk tijekom najave, a zatim ga ponovno jednostavno uključiti.

Pored toga, pojačala iz naše ponude je moguće montirati u stalak, tako da vrlo lako mogu postati dio profesionalnog seta.

Tražite nešto veće?

U ovoj kategoriji ćete pronaći samo pojačala do 500 W. Snažnija pojačala pronađite u slijedećim kategorijama: pojačala do 1000 W, pojačala do 2000 W i stvarno moćna pojačala iznad 2000 W.

Za majstora tona, koji obogaćuje i upotpunjuje svoju opremu, imamo u ponudi audio hardver i druge alate za ozvučenje događaja.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova