Babify Podloga za igru

49,90 € 83,90 € uklj. PDV
Šifra: 10040936
Babify Podloga za igru
49,90 € 83,90 € uklj. PDV
  • Spremno za dostavu Spremno za dostavu
  • Vrijeme isporuke: 5 - 7 radnih dana Vrijeme isporuke: 5 - 7 radnih dana
  • Ekspresna dostava
  • Povrat u 14 dana
  • Besplatna dostava iznad 50 € Besplatna dostava prilikom plaćanja karticom ili bankovnom doznakom

Vrhunske značajke

  • Podloga za igru ​​podržava djecu. Naša dječja podloga za igru ​​razvijena je za podršku motoričkim sposobnostima. Dječja prostirka za puzanje sastoji se od devet velikih dijelova slagalice koji se mogu sastaviti u meku i udobnu površinu za igru.

  • Za sigurnu igru: naše podloge za igru ​​za vaše dijete ne sadrže BPA i izrađene su od XPE pjene neutralnog mirisa. Naša podloga za igru ​​debela je i mekana s udobnom površinom koja svojom amortizacijom štiti dječja koljena.

  • Debela i otporna na hrđu: Podloga za igru ​​pruža siguran prostor za razvoj važnih motoričkih sposobnosti vašeg djeteta. Prostirka za bebe ima gusto podstavljenu, protukliznu površinu kako bi se vaša beba osjećala udobno i sigurno.

Opis proizvoda

Naša dječja pjenasta podloga idealna je za sigurnu i zdravu igru. Koristimo najsigurniji XPE materijal na svijetu, koji je potpuno netoksičan i bez štetnih tvari. Površinskom obradom jastučić se ne haba i potpuno je neškodljiv za zdravlje. Osim toga, jamči dobru izolaciju na svim podnim površinama i pruža veliki prostor za igru ​​za zaštitu djece od klizanja i sigurnost dok se zabavljaju. Osim toga, dvostrani dizajn podupire kognitivne sposobnosti vašeg djeteta. Naša podloga za dječju igru ​​također je vrlo praktična. S debljinom od 2 cm i reljefom koji ne klizi, udoban je i siguran za djecu. Jednostavan je za spremanje i transport pa ga možete koristiti bilo gdje - kod kuće, u vrtu, tijekom joge ili piknika. Vodootporna površina koja se lako čisti osigurava da otirač ostane u dobrom stanju čak i nakon česte uporabe. Naša višenamjenska prostirka za bebe stoga je odličan izbor za svakog roditelja koji želi osigurati sigurno i zdravo okruženje za svoju djecu. Osim toga, možete ga koristiti i kao prostirku u dnevnoj sobi ili ga jednostavno složiti i spremiti u ormar ispod kreveta kako bi dječja soba bila uredna i uštedio prostor.

Značajke

Šifra: 10040936

Dimenzije i tehnički detalji

Što će biti isporučeno?

Uvjeti isporuke

Spremno za dostavu

Vrijeme isporuke: 5 - 7 radnih dana

Recenzije kupaca
O recenziji

za ovaj artikal još nitko nije napisao recenziju