Tende

Razmišljate o kupnji tende? Tenda će biti od velike pomoći za vašu terasu, balkon ili pergolu. Pogotovo ako imate zimski vrt, koji bi bez kvalitetnog sjenila postao staklenikom.Tenda odbija sunčeve zrake, zahvaljujući ćemu se staklo ne pregrijava i ne propušta toplinu u unutrašnjost. Odaberite najbolju opciju za vas online već danas!

U našoj raznovrsnoj ponudi tkanina možete odabrati boju i uzorak vaše tende, koji odgovara fasadi kuće ili zimskog vrta. Osim toga, specijalna završna obrada tkanine je vodootporna i štiti od prljavštine, tako da nije potrebno posebno održavanje.

Umirujuću privatnost će vam osigurati i bočne cerade, koje također možete iskoristiti u vašem vrtu, na balkonu ili na terasi. Moderan dizajn u obliku svježeg zelenog lišća sprječava neželjene poglede i ukrašava mjesto za opuštanje. Ova ograda od lišća je, dakako, prikladna za uređenje ne samo vanjskih već i zatvorenih prostora.

Također, vaš vrt možete obogatiti i drugim zanimljivim dodacima. Predstavljamo vrtne dekoracije iz naše ponude, poput elegantnih cvjetnjaka ili fontana. Pri stvaranju opuštajuće atmosfere će vam pomoći i vrtna rasvjeta. Inspirirajte se našim raznolikim izborom proizvoda i stvorite oazu mira prema vlastitim zamislima!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova