BeerCup

Nadal 10 Oz crvene party čaše

od 0 klijenti
309,00 kn
Vrijeme isporuke: 5 - 7 radnih dana

Molimo odaberite varijantu:

Troškovi slanja: od 0,00 kn
Proizvod je pripremljen na slanje i po zaprimljenom plaćanju će biti poslan.

Uvijek možete promijeniti vašu narudžbu

Nadal 10 Oz, crvene party čaše, American University style, 295 ml, višekratne

Crveni kup, tzv "Crvena šalica" ima kultni status: čak se i u američkim filmovima i serijama iz okruženja sveučilišta navikava piti iz elegantne šalice. I to s razlogom – jer u oči odmah upada crvena čaša za pivo BeerCup Nadal 10 Oz u stilu američkih sveučilišta. Svojim živim bojama i retro dizajnom nadopunjuje svaku zabavu, istovremeno osiguravajući prvoklasnu udobnost pijenja. Lagan, a opet vrlo robustan i pogodan za sva pića. Dobro drži u ruci i zahvaljujući zaobljenim rubovima nudi vam idealno iskustvo pijenja. Uz ovu posebnu vrstu šalica možete doživjeti mnoge zabavne večeri jer su višekratne. Preporučamo da ih nakon upotrebe isperete mlakom vodom i malo deterdženta za suđe. Također ih možete staviti u perilicu za nježni ciklus.

Klasik u novom formatu: crvene i plave čaše idealne su i za igranje popularne igre beer pong, u kojoj se obično koriste u veličini od 16 oz. Crvena party šalica BeerCup Nadal 10 Oz u stilu američkih sveučilišta je manja verzija. Čaša klasičnog dizajna ima kapacitet od 295 ml. Stoga je ova šalica sofisticirani dodatak za proslavu dječjih rođendana.

Elegantna, čvrsta i višekratna: crvena čaša za pivo BeerCup Nadal 10 Oz u stilu američkih sveučilišta klasik je u novom formatu!

Informacije o proizvodu

Sadržaj pošiljke:

  • 200 × čaša za zabavu

Ocjena klijenta

Nemamo ocjenu ovog proizvoda. Ocijenite ovaj prozvod!
Ocjena klijenta

Nadal 10 Oz crvene party čaše

309,00 kn
uklj. PDV
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova