Košarica
Vaša košara je prazna

Infracrveni paneli

Odaberite

Infracrveni paneli

Infracrveni paneli

Kada razmišljamo o tome, koju vrstu grijanja odabrati za kuću ili vikendicu, cijena „goriva“ i učinkovitost grijanja su obično najvažnije stavke proračuna. Visoka učinkovitost grijanja je upravo ono što jamče infracrveni paneli. Razlikuju se od svih ostalih načina grijanja uglavnom po načinu prijenosa topline.

Konvencionalni sustavi grijanja zagrijavaju zrak, koji potom zagrijava okolinu. Međutim, nedostatak je to što se topli zrak diže u prostoriji, a efekt grijanja osjećamo tek nakon što se topli i hladni zrak u sobi temeljito pomiješaju. Suprotno tome, infracrveni paneli ne zagrijavaju zrak, već stvaraju infracrveno zračenje, koje zagrijava predmete i ljude u prostoriji. Također, akumulirana toplina predivno sjaji i ispunjava okolinu.

Bez dizanja prašine

Infracrveni paneli su idealna metoda zagrijavanja za osobe koje pate od alergija i kojima smeta prašina. Ne sadrže ventilatore ili pokretne dijelove, a zahvaljujući tome su i vrlo energetski učinkoviti. Uz to, opskrbljuju vas specifičnom vrstom suhe topline, koja će vas pouzdano zagrijati.

Inteligentne funkcije i dizajn, koji će se uklopiti u svako kućanstvo

Za razliku od klasičnih radijatora, infracrveni paneli se montiraju na zid. Ravni su i relativno veliki ... tako da ih možete koristili i kao sjajan dizajnerski, odnosno dekoracijski element? Ne morate ih skrivati, poput običnih radijatora. Ova velika "bijela ploča" može biti ukrašena bilo kojim motivom, tako da će se uklopiti u bilo koju prostoriju.

Osim toga, infracrveni panel pruža sve pogodnosti modernog grijanja. Podesite cikluse grijanja za cijeli tjedan zahvaljujući tajmeru te zagrijte ili rashladite sobu u bilo kojem trenutku, od bilo gdje putem svog pametnog telefona.

Električno grijanje i u kupaonici

Izađite iz kade u lijepo zagrijanu kupaonicu. Ima li što bolje? Neki modeli infracrvenih panela Klarstein su idealni predstavnici električnog grijanja u kupaonici, jer su dovoljno zaštićeni od vlage i prskanja vode te udovoljavaju standardu IP54 – otpornost na prskajuću vodu.

Učinkovito grijanje u svakoj prostoriji

Prednost infracrvenih panela je njihova vrlo učinkovita pretvorba energije u toplinu. Infracrveni paneli Klarstein, koje ćete pronaći u našoj ponudi, mogu pretvoriti od 95 do 99% potrošene električne energije u toplinu, tako da će zagrijati u veće prostorije. U našoj ponudi ćete pronaći infracrvene panele dimenzija do čak 1x1,2m i snage 1200W.

Tražite nešto drugo?

Postoji mnogo načina kako do ugodne topline u kući. Ako ne želite koristiti mogućnost grijanja električnom energijom, pogledajte, primjerice, našu ponudu plinskih peći Blumfeldt ili etanolskih kamina.

Ne smeta vam korištenje električne energije? U tom slučaju za vas imamo bezbroj opcija. Posegnite za konvektorskom grijalicom, koju možete montirati na zid ili koristite tradicionalniju metodu grijanja pomoću uljnih radijatora, koje možete u bilo kojem trenutku premjestiti na željeno mjesto ili jednostavno uskladištiti.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova