Aparati za kavu

Odaberite
Sortiraj po
  • Stranica 2 / 2
84 Rezultati za "Aparati za kavu"
Filter i vrsta
  • Stranica 2 / 2

Aparati za kavu

Kupujte jeftino online aparate za kavu, čaj, espresso

Kava, čaj i espresso popularna su pića diljem svijeta u kojima svakodnevno uživaju milijuni ljudi. Način pripreme ovih napitaka doživio je veliki razvoj tijekom godina i trenutno postoji veliki broj uređaja koji se koriste za pripremu kave, čaja i espressa.

Aparati za kavu i espresso dolaze u raznim stilovima, uključujući aparate za filter kavu, aparate za espresso, francuske preše i aparate za kapsule. Svaki stroj ima svoje prednosti i nedostatke, a izbor često ovisi o individualnim preferencijama i zahtjevima.

Pregled različitih vrsta aparata za espresso i čaj

Performanse: jednokružni aparat za kavu s portafilterom

Ovaj aparat za kavu je snažan mali aparat. Oni su najkompaktniji aparati za kavu s portafilterom koji štede prostor i donose užitak autentičnog espressa izravno u vašu kuhinju. Srce ovog aparata za kavu je bojler koji je zadužen za pripremu espressa i proizvodnju pare. Vrući uvarak se zagrijava u kotlu na idealnu temperaturu od 92-96 °C i zatim prolazi kroz jedinicu za kuhanje.

Aparat za kavu za čaj i espresso: dvokružni aparat za kavu s portafilterom

Slično kao i jednokružni aparat za kavu ima bojler, ali su mu posebnost dva kruga vode. Sjajna stvar: možete pripremati mliječnu pjenu i espresso u isto vrijeme!

U ovim aparatima za pripremu čaja prvi vodeni krug je sam kotlić, koji daje mješavinu vode i pare za izdvajanje pare za proizvodnju mliječne pjene na 125-130 °C. Drugi vodeni krug integriran je unutar kotla. Kao rezultat toga, voda u drugom krugu se zagrijava do idealne temperature za pripremu kave zahvaljujući temperaturi okoline u kuhalu.

Dvostruki aparat za kavu s portafilterom

Za razliku od prvih jednokružnih modela koji su svjetlo dana ugledali već 1901. godine, ovaj visokoučinkoviti aparat za kavu pridružio se obitelji aparata za kavu tek 70 godina kasnije. Aparat za kavu Dualboiler pravi je umjetnik koji se brzo mijenja i daleko nadmašuje svoju braću i sestre s jednim krugom i dva kruga kao aparat za kavu i čaj. Rad im je vrlo sličan profesionalnim aparatima za kavu kakve možete pronaći u gastronomiji.

Trešnja na espressu? Uz dupli kotao možete samostalno i bez prekida skuhati veliku količinu espressa i mliječne pjene - bez pregrijavanja ili nedovoljne temperature pare. Osim toga, stroj osigurava izuzetno visoku postojanost temperature. I kao da to nije dovoljno, tlak i temperaturu možete prilagoditi prema vlastitom ukusu.

Kupnja aparata za kavu: na što treba paziti

Odluka o tome koji je aparat za kavu ili čaj savršen za vas može se isprva činiti kompliciranom, ali zapravo je prilično jednostavna. Kada tražite pravi aparat za kavu ili čaj, važno je imati na umu svoje osobne preferencije i potrebe. Strastveni ste ljubitelj espressa i tražite vrhunsku kavu po nenadmašnoj cijeni? Tada biste trebali odabrati toplinski ili jednokružni stroj. Ako, s druge strane, želite uživati ​​u različitim vrstama čaja i latte kave, aparati za kavu s dvokružnim ili dvostrukim kuhalom učinit će vaše snove o kavi.

A ako želite svoj užitak u espressu podići na najvišu moguću razinu - uz preciznu kontrolu temperature i nevjerojatan doživljaj okusa - onda preporučamo kupnju espressa s dvostrukim kuhalom. To vam omogućuje da malo eksperimentirate (različite temperature za različite vrste pržene kave) i podignete svoje iskustvo kave na najvišu razinu.

Često postavljana pitanja o kavi, espressu i čaju

Koja su zrna kave prikladna za moj aparat za kavu?

Idealna zrna kave ovise o vašem ukusu i vrsti aparata za kavu. Isprobajte različite vrste kako biste otkrili svoje favorite. Svježe mljevena kava idealna je za potpuno automatske i portafilter aparate za kavu.

Kako da očistim aparat za kavu, čaj ili espresso?

Čišćenje se razlikuje od jedinice do jedinice. Konkretne upute potražite u korisničkom priručniku i koristite odgovarajuća sredstva za čišćenje.

Koji čaj ima najbolji okus u mom aparatu za kavu?

Većina aparata za čaj prikladna je za različite vrste čaja. Obavezno koristite odgovarajuću temperaturu vode i vrijeme namakanja za odabranu vrstu čaja za najbolje rezultate.

Koliko često trebam uklanjati kamenac iz aparata za kavu, čaj ili espresso?

To ovisi o tvrdoći vode i učestalosti korištenja. Preporučene intervale uklanjanja kamenca možete pronaći u korisničkom priručniku i upotrijebite odgovarajuće sredstvo za uklanjanje kamenca.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova