Električni romobili

Tražite jednostavan i praktičan način za transport s jednog mjesta na drugo? Romobili marke Takira su idealno prijevozno sredstvo za odlazak u školu, na posao ili u grad. U slučaju električnih skutera, imamo u ponudi i modele za odrasle, koji raspolažu vozačkom dozvolom, maks. snage do 1000 W i brzinom do 40 km na sat.

Električni skuteri marke Takira nude ne samo odličan omjer cijene i performansi, već su i vrlo udobni, jednostavn sklopivi i sigurni za vožnju. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju električnog skutera, trebate razmisliti o željenoj snazi motora, maksimalnom dosegu i maksimalnoj brzini. Važnu ulogu igraju kvalitetna konstrukcija i pripadajuća nosivost, sklopivost i vidljivost u mraku.

Kako biste doista uživali u vožnji, bitna je i visina upravljača. Ukoliko je upravljač prenisko, trpe leđa, a postoji i veći rizik od pada zbog smanjene ravnoteže. Stoga vodite računa o pravilno podešenoj visini upravljača, a prilikom odabira romobila uzmite u obzir vašu težinu. Sigurnost romobila također jamče pouzdane i dobro prilagođene kočnice izrađene od kvalitetnih materijala. Odaberite vašeg favorita iz naše online ponude već danas!

Ako tražite rezervne dijelove za romobile, u našoj ponudi ćete pronaći sve što vam je potrebno: rezervni kotač, rezervni motor ili rezervni osigurač. Popularnost električnih skutera također raste i izbjegavanjem neugodnih prometnih gužvi. Važna pozitivna značajka električnih skutera je i očuvanje okoliša, zahvaljujući električnom pogonu. Dovoljno je samo napuniti bateriju, prema potrebi. Dakle, još uvijek razmišljate?

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova