Košarica
Vaša košara je prazna
CAPITAL SPORTS
TREMENDOUR POWER RACK, CRVENO-BIJELA, KUĆNA TERETANA, ČELIK
od 0 Klijenti
3.369,00 HRK 2.799,00 HRK
Uštedite 16% Vrijeme isporuke: 5 - 7 Dana
Troškovi slanja: od 0,00 HRK
Proizvod je pripremljen na slanje i po zaprimljenom plaćanju će biti poslan.

Uvijek možete promijeniti vašu narudžbu

TREMENDOUR POWER RACK, CRVENO-BIJELA, KUĆNA TERETANA, ČELIK

Napravom Tremendour Power Rack, tvrtka CAPITAL SPORTS nudi multifunkcionalnu napravu za trening za svaku kućnu teretanu i vježbanje mišića. Kao što je to poznato u fitness studiju, stalak za vježbanje nenadomjestivi je temelj za vježbe s teretom i utege za obje ruke - ponajprije ako osoba želi vježbati sama. Naprava Tremendour Power Rack posve je izrađena od čvrsta, lakom u prahu premazana čelika te će ispuniti sve potrebe. Temeljna verzija naprave omogućuje vježbanja najrazličitijih mišićnih skupina, naravno, tu se ponajprije misli na vježbe podizanja utega objema rukama. Za vježbe s utezima slijeva i zdesna su na raspolaganju sigurnosne konstrukcije čija se visina može namjestiti prema individualnim potrebama uz pomoć sigurnosnih vijaka. Moguće je namjestiti otprilike 20 visinskih pozicija, znači, stalak se može prilagoditi osobnim potrebama i za izabrane vježbe.

Na desnu sigurnosnu konstrukciju moguće je pričvrstiti dvije isporučene šipke za podizanja, što omogućuje izvođenje vježbi podizanja s pomoću pojaseva za trening s utezima i bez utega. Prednja šipka za podizanja u gornjem okviru omogućuje različite zahvate. Dvostruka šipka s vertikalnim i poprečnim spojevima omogućuje višestruke zahvate i sve vježbe podizanja - zapešća, leđa ili ruke u 45°. Visina šipke prilikom treninga je 2,10 metara kako bi na njoj bez problema mogli vježbati i viši ljudi. Širina dvostruke šipke od 120 centimetara dovoljna je za komotni zahvat i za početnike, i za napredne profesionalce.

Na fleksibilnosti uređaj Tremendour Power Rack dobiva uz pomoć četiri na uglate stupove pričvršćene i prema visini posebno namjestive J-kuke, koje omogućuju trening na stalku, kao i ispred njega. To je idealan temelj za tipične vježbe na klupici, ako se stalak upotrijebi s odgovarajućom klupicom, koja će se onamo smjestiti bez problema. Kao proširenje, na stražnjoj su strani stalka, osim toga, mogućnosti za pričvršćenje kladiva, kojim naprava Tremendour tvrtke CAPITAL SPORTS postaje svestrana fitness naprava. Stabilna čelična konstrukcija s gustim slojem premaza u prahu vizualno je dojmljiva, a šarene J-kuke odmah će naznačiti da služi za ozbiljan trening. To je vidljivo i po tome što podnosi veliko opterećenje, napravu je moguće opteretiti čak do 300 kilograma, a da njezina stabilnost ne bude ugrožena.

Uzmite, molimo, u obzir to da se naprava Power Rack isporučuje kao montažni set koji će trebati montirati na mjestu na kojem želite.

PDF upute za korištenje

Informacije o proizvodu

Ocjena klijenta

Nemamo ocjenu ovog proizvoda. Ocijenite ovaj prozvod!
Ocjena klijenta

TREMENDOUR POWER RACK, CRVENO-BIJELA, KUĆNA TERETANA, ČELIK

3.369,00 HRK 2.799,00 HRK
uklj. PDV
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova