Košarica
Vaša košara je prazna
OneConcept
DuraMaxx Hero kosilica na baterije (3h) 1500m² - Crna
od 0 Klijenti
5.159,00 HRK
Nažalost, momentalno nemamo proizvode!

Molimo odaberite varijantu:

Troškovi slanja: od 0,00 HRK
Proizvod je pripremljen na slanje i po zaprimljenom plaćanju će biti poslan.

Uvijek možete promijeniti vašu narudžbu

DuraMaxx Hero kosilica na baterije (3h) 1500m² - Crna

San svakog vrtlara: DuraMaxx Hero čini sve za kvalitetno košenje travnjaka. Samo sjednite i opustite se dok kosilica reže travu 3 ili 4cm duljine. Za razliku od drugih uređaja za košenje travnjaka Hero kosilica glatko reže travu i sprječavanju sušenje trave. Ovaj sustav rezanja osigurava odlično njegovan travnjak i može biti posebno koristan na golf igralištima, sportskim igralištima i parkovima. Područje rezanja je uokvireno pomoću donje granične žice i kosilica će raditi u tom rasponu. Uređaj lako kosi srednje i velike površine do 1500m² na padinama do 30°. Snažna baterija traje do 3 sata prije nego što se automatski vraća na stanicu za punjenje. Dakle, kosilica je u potpunosti automatizirana i ne zahtijeva nadzor. DuraMaxx Hero kosilica također se može ručno pomicati daljinskim upravljačem iz udobnosti ležaljke. Lift i senzori za nagib osiguravaju da se kosilica ugasi čim naiđe na velik nagib. U slučaju sudara s drugim objektom, senzori će okrenuti kosilicu u drugom smjeru. Za obranu od lopova uređaj ima ključ za aktiviranje kosilice i uređaj također radi samo s pripadajućom baznom stanicom. Kad počne padati kiša ugrađeni senzor za kišu osigurava da će kosilica ići izravno do stanice za punjenje. DuraMaxx Hero kosilica na baterije je idealna kosilica za sve prilike.

Informacije o proizvodu

Top-features:

  • Potpuno automatska kosilica - prikladna za travnjake do 1500m² Radna brzina 20 m/min Automatsko punjenje 3cm ili 4cm visina rezanja i 28cm širine rezanja Zaštita od krađe s ključem i povezanom baznom stanicom Pribor: stanica za punjenje, daljinski upravljač, žica 100m, 100 podzemnih šiljaka, 4 oštrice, itd.

Karakteristike:

Do 3 sata trajanje baterije Stupanj zaštite: IPX6 Senzor za kišu - povratak na baznu stanicu Senzor za podizanje i senzor za nagib - kosilica se gasi pod određenim uvjetima Šok senzor Funkcionalna na površinama do 30° nagiba 4 kotača, 2 velika stražnje kotače s vanjskim profilom (šiljcima) 2 praktične ručke (gornja i donja) Opcijski daljinski upravljač LED kontrola za granične žice LED punjenje Tipka za poziv na baznoj stanici Prekidač zaustavljanje u nuždi Snaga: 85W Volumen: ispod 65db Širina rezanja: 28cm Brzina rezanja: 20m / min Brzina vrtnje: 4000 rpm Napajanje: 220-240 V, 50/60 Hz

Dimenzije:

Ocjena klijenta

Nemamo ocjenu ovog proizvoda. Ocijenite ovaj prozvod!
Ocjena klijenta

DuraMaxx Hero kosilica na baterije (3h) 1500m² - Crna

5.159,00 HRK
uklj. PDV
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova