Košarica
Vaša košara je prazna
Klarstein
BASEL, električni kamin, grijalica, 2000 W, LED, daljinski upravljač
od 0 Klijenti
1.589,00 HRK
Vrijeme isporuke: 5 - 7 radnih dana
Troškovi slanja: od 0,00 HRK
Proizvod je pripremljen na slanje i po zaprimljenom plaćanju će biti poslan.

Uvijek možete promijeniti vašu narudžbu

KLARSTEIN BASEL, električni kamin, grijalica, 2000 W, LED, daljinski upravljač

Impresivni električni kamin s prednjim panelom izrađenim od poliranog nehrđajućeg čelika i stakla; efektna iluzija plamena i LED osvjetljenje, za romantične trenutke kod kuće.

Integrirani grijač 2000 W podesiv u dvije faze, za ugodnu toplinu tijekom hladnih dana i noći; uključujući daljinski upravljač.

Svojim izgledom plijeni pozornost; pogodan za montažu na zid - uključujući montažni materijal i stalak.

Uljepšajte svoj dom i stvorite romantičnu atmosferu s električnim kaminom Basel tvrtke Klarstein. Čak i kada je ugašen, njegov prednji panel od stakla i brušenog nehrđajućeg čelika daje Vašem dnevnom boravku potrebnu dozu moderne elegancije. Kada je uključen, oduševljava prekrasnom simulacijom plamena, gotovo u potpunosti kao pravi kamin. Električni kamin Basel poštedjet će vas napornog nošenja drva, loženja i pripreme vatre, a da ne govorimo o popratnoj prljavštini i prašini. Moguće je odabrati željenu jasnoću, odnosno intenzitet plamena, za pravi ugođaj u svakom trenutku.

Također, ukoliko je potrebno, pomoću LED pozadinskog osvjetljenja možete dodatno pojačati intenzitet svjetla. Pri tome imate na raspolaganju sedam različitih boja osvjetljenja. Naravno, uređaj Basel nije samo dekorativni element : 2000W snažan grijač, moguće je koristiti u dvije faze, 1000 W i 2000 W, za instantnu toplinu i iluziju vatre u kaminu. Bilo za hladnih ljetnih večeri ili za hladnimh zimskih dana, električni kamin Basel tvrtke Klarstein Vam je na usluzi.

Za opušteno upravljanje kaminom Klarstein, tu je daljinski upravljač, zahvaljujući kojemu možete sve funkcije podesiti iz udobnosti vašeg kauča ili fotelje. Naravno, moguće koristiti i upravljačku ploču na vrhu uređaja. Još jedna prednost električnog kamina je fleksibilnost montaže. Pomoću isporučenog materijala za montažu lako se montira na zid ili može biti postavljen na stalak, koji je također uključen u sadržaj paketa. U slučaju potrebe, čišćenje je također vrlo jednostavno, zahvaljujući odvojivom prednjem panelu.

PDF upute za korištenje

Informacije o proizvodu

Najbolji:

  • Impresivno električni kamin s iluzijom plamena
  • privlači pozornost u svakoj prostoriji, zahvaljujući realnoj dimenziji kamina
  • Integrirani grijač 2000 W
  • Uključujući daljinski upravljač za jednostavno rukovanje

Ocjena klijenta

Nemamo ocjenu ovog proizvoda. Ocijenite ovaj prozvod!
Ocjena klijenta

BASEL, električni kamin, grijalica, 2000 W, LED, daljinski upravljač

1.589,00 HRK
uklj. PDV
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova