Najprodavaniji Razglas


Razvrstaj prema:

Popularne kategorije


Ozvučenje – temelj dobre zabave za ljubitelje glazbe


Pomaknite Vašu umjetnost na višu razinu posredstvom ekskluzivne ponude proizvoda iz kategorije ozvučenje. Vaši nastupi će time postati neodoljivi i uzbudljivi svim slušateljima.

Zvučnici i zvučni sustavi predstavljaju ozvučenje ne samo za audiofile, već i za širi krug interesanata za audio doživljaj maksimalne kvalitete. U našoj ponudi ćete pronaći zvučničke setove, kablove i adaptere za zvučnike, ekvilajzere, audio pretvarače i zvučne kartice, PA miksete ili pak DJ kofere i RACK-ove. Uz zvučnike preporučamo opremiti se kvalitetnim pojačalom, koji služi za prijenos audio signala s Blu-ray, DVD a CD playera, gramofona i drugih uređaja prema zvučnicima. U našem asortimanu zvučnika pronaći ćete mnogo kvalitetnih subwooferova, kao dopuna Vašem zvučnom sustavu.

Dio standardne opreme pjevača, voditelja ili govornika definitivno je kvalitetni mikrofon, bilo da se radi o kabelskom mikrofonu, bežičnom mikrofonu, bežičnom headsetu ili mikrofonu za pjevanje. O vizualnoj atmosferi na koncertima, u klubovima ili modnim revijama se brine rasvjeta i svjetlosni efekti, koja dočarava i stvara onu pravu atmosferu. U ovu kategoriju spadaju LED svjetlosni efekti, LED reflektori, stroboskopi, laseri, zatim dim mašine te stalci za rasvjetu.

U našoj ponudi ćete pronaći i specijalnu DJ opremu. Miksete služe za miksanje većeg broja audio zapisa, u jedan jedinstveni audi zapis. Razlikuju se prema broju kanala i prema uporabi. Neke miksete sadržavaju specijalne efekte, ili dodatne specijalne funkcije. Dodatnom opremom za DJ-e su slušalice, gramofoni, MIDI klavijature, MIDI kontroleri, kojima možete upravljati glazbom ili miksati glazbu direktno s računala.

Zahvaljujući studijskoj tehnici možete stvarati vlastitu glazbu. U današnje vrijeme se za produkciju glazbe koriste i glazbeni softveri, koje ćete pronaći u našoj ponudi. Neizostavnim dijelom svakog glazbenog studija su studijske miksete, studijski monitori i slušalice, MIDI klavijature te razne druge studijske mikrofone. Najomiljeniji glazbeni instrumenti su gitare, gitarska pojačala, električne gitare, bubnjevi i udaraljke, klavijature i električni klaviri.