Najprodavaniji Klimatizacija


Razvrstaj prema:

Popularne kategorije


Ugodno osvježenje bilo gdje i bilo kada


Klimatizacije marke Klarstein i One Concept pomoći će vam preživjeti najtoplije mjesece u godini. Postignite idealnu toplinu prostorije pomoću naših efektivnih klima uređaja. U ponudi ćete pronaći razne vrste štedljivih klimatizacija, u raznih cjenovnim kategorijama. Osim toga, svojim dizajnom savršeno će se uklopiti u svaki moderni interijer. Zaboravite na nepodnošljive vrućine i naručite kvalitetnu klimatizaciju po beskonkurentnoj cijeni.

Preporučamo ekstremno štedljive zidne klimatizacije Klarstein, za rashlađivanje, grijanje i odvlaživanje prostora. Na raspolaganju imate nekoliko programa rada, a buka je doista zanemarujuća. Bez obzira na to, kakvo je vrijeme vani, s klima uređajem Klarstein imate kontrolu nad temperaturom vašeg interijera. Željeni program rada možete odabrati i podesiti putem daljinskog upravljača. Ugodna sobna temperatura, svježi zrak i optimalna vlažnost zraka. Sve to osiguravaju klimatizacije marke Klarstein i One Concept.
Prijenosne klimatizacije su doista praktično rješenje za rashlađivanje vaših prostora. Zahvaljujući kotačićima, pozicioniranje je vrlo jednostavno. Uređaj osigurava čisti, hladni zrak tijekom ljetnih vrućina, a topli zrak tijekom hladnih zimskih dana, s funkcijom ventilatora ili odvlaživača. Prijenosne klimatizacije oduševit će vas i luksuznim dizajnom, koji se savršeno uklapa u svaki interijer. Većina uređaja sadrži kompletan set brtvi za prozore, ispušno crijevo i kompletan materijal za jednostavnu montažu na prozor.
U našoj ponudi ćete pronaći i cijenovno povoljne hladnjake zraka. Odlikuju se ekstremno niskom potrošnjom energije i predviđeni su za male i srednje prostorije. Velikom prednošću je njihova mobilnost. Možete ih, naime, pozicionirati bilo gdje u prostoriji, uz jednostavni premještaj, zahvaljujući kotačićima. Upravljanje putem daljinskog upravljača pruža dodatni komfort. Hladnjak zraka predstavlja inteligentnu kombinaciju ventilatora i klima uređaja, uz hlađenje strujanjem zraka. Hladnjaci zraka su također energetski štedljivi, što će zasigurno reducirati vaše režijske troškove .
Prva pomoć kod nepodnošljivih vrućina je zasigurno ventilator. Snažni i izgledom privlačni ventilatori Klarstein donose u prostoriju potrebno osvježenje. Ventilatore možemo podijeliti na stropne, podne ili tzv. toranj-ventilatore. Sve vrste ventilatora ćete pronaći u našoj ponudi. Samostojeće ventilatore možete po želji postaviti u kut prostorije. Pocizioniranje i eventualno prenošenje je vrlo jednostavno, uz još jednostavnije upravljanje čak i putem daljinskog upravljača. Odabirom brzine okretaja ventilatora, možete prilagoditi razinu rashlađivanja.


Stropni ventilatori uštedit će vaš prostor i idealnim su izborom za rashlađivanje manjih prostorija. U ponudi imamo i ventilatore sa osvjetljenjem. Cirkulacija zraka smjerom odozgo prema dolje je uistinu pravim osvježenjem. Stropni ventilator jednostavnog i modernog dizajna uklopit će se u svaki interijer.

U svaki prostor vrlo lako će se uklopiti i podni ventilator. Kompaktne dimenzije, ali sasvim upečatljiva snaga osigurat će intenzivno strujanje zraka. Ne propustite našu široku ponudu ventilatora.

Za svježi i čisti zrak u prostoriji i zdravo disanje svakako preporučamo naš čistač zraka, a prema potrebi i ovlaživač. Prostorno štedljivi dizajn, tihi rad i niska potrošnja energije – to je upravo ono, što tražite! Čistač zraka osigurat će vam čisti zrak, bez neugodnih mirisa. Sistem filtriranja riješit će se neželjenih čestica prašine, peludi i drugih mikročestica, za zdravu klimu u prostoriji i vaš snažan imunitet. Većina uređaja puni i funkciju ionizatora, za redukciju čestica prašine, što je definitivno od velike pomoći osobama s poteškoćama u disanju.
Ovlaživači zraka brinu za vaše zdravlje. Vjerovali ili ne, ovlaživač zraka ima pozitivan utjecaj i na vaš namještaj te sprječava isušavanje ili gubitak sjaja te na taj način produžuje vijek trajanja. Naravno, moguće je podesiti razinu ovlaživanja, a upravljanje je vrlo jednostavno.
Ne propustite odabrati ponešto iz naše široke ponude uređaja za rashlađivanje, uz izvrsne cijene. Rashladite se tijekom vrućih ljetnih dana.