Najprodavaniji Domaćinstvo


Razvrstaj prema:

Popularne kategorije


Domaćinstvo  - obogatite vaš dom modernim dizajniranim namještajem


Olakšajte si i učinite ugodnijom vašu svakodnevnicu s kvalitetnim i modernim proizvodima marke Klarstein, Blumfeldt, OneConcept.

Odlučite se za korisne kuhinjske aparate za Vaš dom i ubrzajte proces pripreme jela s našim kuhinjskim aparatima i mikserima, za jednostavnu pripremu ukusnih obroka, a osim toga, aparati su izvrsni modni element u svakoj kuhinji, koji će plijeniti pozornost. U našoj ponudi pronaći ćete također sokovnike, s kojima možete pripremiti zdravi napitak od voća ili povrća.
Skladištenje jela uz široku ponudu hladnjaka, zamrzivača ili energetski štedljivih perilica posuđa. U ponudi velikih kuhinjskih aparata Vam nudimo široki izbor kuhinjskih napa.
Electronic-Star je za Vas pripremio široku ponudu aparata za domaćinstvo, koje čine vaše kućanstvo kompaktnim i pri tome stvaraju jedinstvenu atmosferu. Usisavači i parni čistači, pobrinut će se da vaše kućanstvo bude uvijek lijepo i čisto.
Za vrijeme zimskim mjeseci će grijalice i električni kamini postati korisnim elementom u kućanstvu, a tu su i praktične termo deke, koje će vas ugrijati u hladnim danima. U ljetnim danima će vam stanovanje učiniti ugodnijim klimatizacija, hladnjaci zraka, ventilatori. Za kvalitetnu zraka u interijeru pobrinut će se pročišćivači zraka.
Vaše vrijeme provedeno u vrtu biti će ugodnije uz proizvode iz kategorije Kuća i vrt, gdje ćete pronaći vrtne roštilje, vrtna crijeva, robotske kosilice, zamke za kukce, cvjetnjaci i razne dekoracije za vrt. U našoj ponudi ćete također i vrtni namještaj, kao što su stolovi, ležaljke, ljuljačke, bočne cerade i sjenice.