Broj proizvoda 60000510

DJ PA sustav "DJ-42", pojačalo, zvučnik 3000 W
Snažno Skytec SPL2000 MP3 pojačalo je nadopunjeno sa 2x Auna PW2522 PA zvučnicima ( 15" bass driveri) kako bi stvorili DJ-42 sustav. On je idealna kombinacija snage i tehnologije i može zadovoljiti potrebe i za do 500 sudionika.
DJ-42 PA sustav j idealan balans dizajna i tehnologije, a sastoji se od 2x Auna PW-2522 zvučnika i Skytec SPL2000 DJ pojačala.
Sustav se može povezati sa vanjskim audio izvorima kao što su MP3 playeri, CD playeri, kazetofoni, računala , smartfoni i dr. kroz brojne izlaze uključujući RCA stereo, AUX, USB i SD.
Set se isporučuje sa svim kablovima potrebnima za instalaciju tako da ste spremni za montažu čim rastvorite kutiju, a set čak ima i integriran FM radio prijemnik.
USB i SD ulazi su praktično smješteni na prednjem panelu, dajući vam jednostavan pristup MP3 kolekciji. Uporabom kanal po kanal kontrolom glasnoće možete biti sigurni da vaši P zvučnici ( sa svojim 15" bass driverima) pružaju svoj maksimum.
DJ-42 set je kompletan DJ PA sustav koji uključuje pojačalo, dva zvučnika i sve potrebne kablove za dobru zabavu na svadbi ili velikim tulumima, bilo za komercijalne ili privatne svrhe.
Snažno Skytec PA pojačalo i dva solidna PA zvučnika su idealna kombinacija za izvrstan audio izlaz.
Set se isporučuje sa svim kablovima potrebnima za instalaciju.
Također ćemo vrlo rado kreirati set prilagođen vašim specifičnim zahtjevima.

Detalji o proizvodu

Opis

Sadržaj paketa

Dimenzije

Tehnički podaci

Upute za upotrebu

Mišljenje kupaca

Vaše mišljenje nam je bitno!

Small Image

DJ PA sustav "DJ-42", pojačalo, zvučnik 3000 W

Najbolji
  • DJ PA kompletan sustav
  • 1 x pojačalo, 2 x zvučnici, 1 x set kablova
  • 3000W/500 osoba
3449,00 HRK Uključ. PDV
Svoju narudžbu možete u košarici izmijeniti u bilo kojem trenutku